Χανιά:Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον για τον Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ Α.Ε.

Ημερομηνία:

2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο: Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον για τον Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ Α.Ε.

Η Δημοτική Επιχείρηση «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος JUSTNature, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνει το:
2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο:
Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον.
Το κτήριο και ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων της οδού Περίδου (Δημοτικό parking ΚΥΔΩΝ), πρόκειται να αλλάξουν, με την υλοποίηση πράσινων καινοτόμων εφαρμογών.
Στο 2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο της «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 18.00 στο ΚΑΜ (Παλιό Λιμάνι), θα γίνει η επιλογή των τελικών λύσεων/προτάσεων, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το 1ο εργαστήριο και τις απόψεις των πολιτών, που θα ομορφύνουν και θα πρασινίσουν το κέντρο της πόλης μας.
Προσκαλούνται να συμμετέχουν οι περίοικοι, οι χρήστες και όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην επιλογή των βέλτιστων πράσινων λύσεων για το κτήριο του σταθμού αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ ΑΕ στο κέντρο της πόλης μας.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο εργαστήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουάριου 2023, αναδύθηκαν με τη βοήθεια των πολιτών, προτάσεις για την εφαρμογή πράσινων λύσεων για το σημείο παρέμβασης, αλλά και συνολικότερα για το κέντρο της πόλης μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων : Επίσημη τελετή...

22-28 Ιουνίου 2026 Κεντρικό θέμα: «Κόσμοι σε σύγκρουση» Επίσημη τελετή εγκαινίων,...

Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν»...

Ο 43χρονος φαίνεται πως «κάηκε» όχι μόνο από όσα...

5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων : Επίσημη τελετή...

22-28 Ιουνίου 2026 Κεντρικό θέμα: «Κόσμοι σε σύγκρουση» Επίσημη τελετή εγκαινίων,...

Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν»...

Ο 43χρονος φαίνεται πως «κάηκε» όχι μόνο από όσα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δικαίωση Βαγγέλη Μαρινάκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Το δικαστήριο καταδίκασε τις παράνομες δηλώσεις και πρακτικές της...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...