Χανιά:Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον για τον Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ Α.Ε.

Ημερομηνία:

2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο: Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον για τον Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ Α.Ε.

Η Δημοτική Επιχείρηση «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος JUSTNature, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνει το:
2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο:
Διαμόρφωση Τελικών Παρεμβάσεων Φιλικών προς το Περιβάλλον.
Το κτήριο και ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων της οδού Περίδου (Δημοτικό parking ΚΥΔΩΝ), πρόκειται να αλλάξουν, με την υλοποίηση πράσινων καινοτόμων εφαρμογών.
Στο 2ο Συμμετοχικό Εργαστήριο της «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 18.00 στο ΚΑΜ (Παλιό Λιμάνι), θα γίνει η επιλογή των τελικών λύσεων/προτάσεων, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το 1ο εργαστήριο και τις απόψεις των πολιτών, που θα ομορφύνουν και θα πρασινίσουν το κέντρο της πόλης μας.
Προσκαλούνται να συμμετέχουν οι περίοικοι, οι χρήστες και όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην επιλογή των βέλτιστων πράσινων λύσεων για το κτήριο του σταθμού αυτοκινήτων της ΚΥΔΩΝ ΑΕ στο κέντρο της πόλης μας.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο εργαστήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουάριου 2023, αναδύθηκαν με τη βοήθεια των πολιτών, προτάσεις για την εφαρμογή πράσινων λύσεων για το σημείο παρέμβασης, αλλά και συνολικότερα για το κέντρο της πόλης μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην τελική φάση βρίσκεται η μελέτη για τη βελτίωση της λιμενικής υποδομής στο Σίσι Λασιθίου.

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Σισίου, παρουσία του μελετητή...

Καθηλωμένες οι τιμές του κρητικού ελαιολάδου

Ο ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ...

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

«Market Pass»: Τα vouchers θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ. Την ένταξη των λαϊκών...