Χανιά : Διανεμήθηκαν τα προϊόντα ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια – Συνεργασία Δήμου Χανίων & Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ημερομηνία:

Διανεμήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 16/9/2019, τα δωρεάν προϊόντα ετήσιας ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 12-18 ετών από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας #MinEisaiApousa της Always, με στόχο να διασφαλιστεί πως κανένα κορίτσι δεν θα χάσει το σχολείο, λόγω της έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής, όπου κι αν βρίσκεται.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της δράσης περισσότερα από 240 κορίτσια δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων και των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας, προμηθεύτηκαν προϊόντα γυναικείας ατομικής υγιεινής για έναν ολόκληρο χρόνο. “Οι δράσεις μας με επίκεντρο τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς βασική μας προτεραιότητα είναι να τους στηρίξουμε με στοχευμένες ενέργειες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο”, καταλήγει στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Safe in Town»: Οι φορείς των Χανίων...

Με τη συμμετοχή όλων των φορέων, που εμπλέκονται στη...

Στα χέρια του Δήμου Χανίων το οικόπεδο...

Στην υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του οικοπέδου που βρίσκεται...

«Safe in Town»: Οι φορείς των Χανίων...

Με τη συμμετοχή όλων των φορέων, που εμπλέκονται στη...

Στα χέρια του Δήμου Χανίων το οικόπεδο...

Στην υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του οικοπέδου που βρίσκεται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο τραπέζι νέο λιμάνι στον Νότο και επιχειρηματικές περιοχές – Οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρέδωσε στον Θανάση Κοντογεώργη...

Σημαντικές θεραπευτικές εξελίξεις για τη λευχαιμία

Η Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ) αποτελεί το συχνότερο είδος...