Χανιά : Διανεμήθηκαν τα προϊόντα ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια – Συνεργασία Δήμου Χανίων & Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ημερομηνία:

Διανεμήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 16/9/2019, τα δωρεάν προϊόντα ετήσιας ατομικής υγιεινής σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 12-18 ετών από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας #MinEisaiApousa της Always, με στόχο να διασφαλιστεί πως κανένα κορίτσι δεν θα χάσει το σχολείο, λόγω της έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής, όπου κι αν βρίσκεται.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της δράσης περισσότερα από 240 κορίτσια δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων και των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας, προμηθεύτηκαν προϊόντα γυναικείας ατομικής υγιεινής για έναν ολόκληρο χρόνο. “Οι δράσεις μας με επίκεντρο τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς βασική μας προτεραιότητα είναι να τους στηρίξουμε με στοχευμένες ενέργειες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο”, καταλήγει στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Καντάνου Σελίνου:Επαναλειτουργία και άνοιγμα Φαραγγιού Αγίας...

𝝚𝝥𝝖𝝢𝝖𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝘𝝡𝝖 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει ...

(βασισμένο σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» 8/6/1963) - «Γραφείο λογοκρισίας»...

Δήμος Καντάνου Σελίνου:Επαναλειτουργία και άνοιγμα Φαραγγιού Αγίας...

𝝚𝝥𝝖𝝢𝝖𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝢𝝤𝝞𝝘𝝡𝝖 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει ...

(βασισμένο σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» 8/6/1963) - «Γραφείο λογοκρισίας»...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εδραιώνει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας σε μια ασταθή περιοχή

Το κυριακάτικο μήνυμα του Πρωθπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στην...

Δήμος Ηράκλειο:Μια σημαντική είδηση στην ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η κήρυξη περιοχών του...

Πόθεν Έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής

Ποιοι είναι υπόχρεοι για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν...

Τρεις κι ο κούκος στο αμφιθέατρο

Σε τμήματα ΑΕΙ φοιτητές και φοιτήτριες χωρούν σε μία...