Χανιά: Διέρρηξαν το Ναυτικό Όμιλο κι έκλεψαν υπολογιστή

Χανιά: Διέρρηξαν το Ναυτικό Όμιλο κι έκλεψαν υπολογιστή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου,  το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου,  το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στα γραφεία σπάζοντας πόρτες και παράθυρα που βρίσκονται βορειοδυτικά κι έκλεψαν τον υπολογιστή της γραμματείας, μία τηλεόραση και ένα dvd player.

Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα – Μυλωνάκη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων καταθέτοντας και μήνυση σε βάρος αγνώστων.

«Πρόκειται για ένα περιστατικό πρωτοφανές ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως, ενδεχομένως, η λειτουργία του συναγερμού που υπάρχει στα γραφεία να έπαιξε ρόλο, απομακρύνοντας πιο γρήγορα τους δράστες, με αποτέλεσμα να μην κλαπούν περισσότερα πράγματα από τα γραφεία.

Για το λόγο αυτό η γραμματεία, ειδικότερα την Τρίτη το πρωί, υπολειτουργεί και θα λειτουργήσει κανονικά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, από το απόγευμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων καταδικάζει αυτό το απαράδεκτο γεγονός και ελπίζει να είναι το τελευταίο. Οσο για τον δράστη ή τους δράστες, ελπίζουμε η Αστυνομία να επιληφθεί του θέματος και να καταφέρει να φτάσει στην σύλληψή τους», αναφέρει ο Όμιλος σε σχετική ανακοίνωση.

Χανιά: Διέρρηξαν το Ναυτικό Όμιλο κι έκλεψαν υπολογιστή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου,  το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος...

Τα σχόλια είναι κλειστά.