Χανιά : Διευκρινίσεις από το Γρ. Αθλητισμού του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων διευκρινίζεται ότι για τα εννέα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα τέσσερα κλειστά γήπεδα και τα τέσσερα γυμναστήρια οργάνων, που διαχειρίζεται το Γραφείο, το μόνιμο προσωπικό καθαριότητας αποτελείται από δύο άτομα, ενώ απασχολούνται ακόμη τρία άτομα, μέσω γραφείου εργολαβίας. Επίσης για το σύνολο των γηπέδων απασχολούνται έξι μόνιμοι υπάλληλοι φύλαξης.

Για τις δύσκολες αυτές συνθήκες, έχουν ενημερωθεί τα αθλητικά σωματεία, τα οποία κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων. Ειδικότερα για τα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Μοναχή Ελιά έχει πραγματοποιηθεί γραπτή σύσταση στις ομάδες, διότι έχει δημιουργηθεί επανειλημμένα θέμα στο παρελθόν.

Επισημαίνεται επίσης ότι το κόστος χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αιθουσών είναι 0.10 € την ώρα, κόστος το οποίο δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα συντήρησης, όπως και πρόσληψης προσωπικού. Η χρήση των γηπέδων είναι ολοήμερη όπως και το Σαββατοκύριακο που διεξάγονται αγώνες.

Ενδεικτικό είναι δε το πρόσφατο παράδειγμα από τον αγώνα Καλαθοσφαίρισης Α1, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κλαδισού, όπου η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, όταν τελείωσε ο αγώνας, μάζεψε όλα τα μπουκάλια από τον πάγκο και άφησε το γήπεδο σε άριστη κατάσταση. Η νοοτροπία αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι πρώτα από όλα θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τους χώρους, που αθλούνται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Σφραγίζεται η βάση στη Σούδα μετά...

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ελήφθηκαν στη βάση της Σούδας στην...

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα...

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...

Κρήτη: Σφραγίζεται η βάση στη Σούδα μετά...

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ελήφθηκαν στη βάση της Σούδας στην...

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα...

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενοχλημένη η Μαρία Καρυστιανού: Ο λόγος που δεν έκανε ομιλία στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Τι υποστήριξε η Μαρία Καρυστιανού. Ετοιμη να εκφωνήσει ομιλία στη...

Σούδα: Έκλεισε η αεροπορική βάση ευκολίας των ΗΠΑ στον Μουζουρά Ακρωτηρίου

Έκτακτα μέτρα συναγερμού ισχύουν και για τη ναυτική βάση Σε...