Χανιά : Διευκρινίσεις από το Γρ. Αθλητισμού του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων διευκρινίζεται ότι για τα εννέα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα τέσσερα κλειστά γήπεδα και τα τέσσερα γυμναστήρια οργάνων, που διαχειρίζεται το Γραφείο, το μόνιμο προσωπικό καθαριότητας αποτελείται από δύο άτομα, ενώ απασχολούνται ακόμη τρία άτομα, μέσω γραφείου εργολαβίας. Επίσης για το σύνολο των γηπέδων απασχολούνται έξι μόνιμοι υπάλληλοι φύλαξης.

Για τις δύσκολες αυτές συνθήκες, έχουν ενημερωθεί τα αθλητικά σωματεία, τα οποία κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων. Ειδικότερα για τα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Μοναχή Ελιά έχει πραγματοποιηθεί γραπτή σύσταση στις ομάδες, διότι έχει δημιουργηθεί επανειλημμένα θέμα στο παρελθόν.

Επισημαίνεται επίσης ότι το κόστος χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αιθουσών είναι 0.10 € την ώρα, κόστος το οποίο δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα συντήρησης, όπως και πρόσληψης προσωπικού. Η χρήση των γηπέδων είναι ολοήμερη όπως και το Σαββατοκύριακο που διεξάγονται αγώνες.

Ενδεικτικό είναι δε το πρόσφατο παράδειγμα από τον αγώνα Καλαθοσφαίρισης Α1, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κλαδισού, όπου η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, όταν τελείωσε ο αγώνας, μάζεψε όλα τα μπουκάλια από τον πάγκο και άφησε το γήπεδο σε άριστη κατάσταση. Η νοοτροπία αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι πρώτα από όλα θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τους χώρους, που αθλούνται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Μεγάλο Αρσενάλι το 5ο Διεθνές Σκακιστικό...

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Μεγάλο Αρσενάλι θα...

Χανιά:Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε ο...

Στο Μεγάλο Αρσενάλι το 5ο Διεθνές Σκακιστικό...

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Μεγάλο Αρσενάλι θα...

Χανιά:Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και...

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένωση Γιατρών Ρεθύμνου: «Παιδιά-θύματα κακοποίησης στα αζήτητα των Νοσοκομείων»

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου αναφέρει: «Για...

Επικαιροποιείται ο Κανονισμός Άρδευσης του Δήμου Ηρακλείου

Σύσκεψη με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων στη Λότζια...

Νέο Fuel Pass 2026: Αιτήσεις από 6 έως 30 Απριλίου – Πώς θα γίνουν οι πληρωμές

Σε παραγωγική λειτουργία τίθεται από την ερχόμενη εβδομάδα το...

Βόλος: Ζευγάρι πέθανε με διαφορά μερικών ωρών και άφησε ορφανά 3 παιδιά

Στον Βόλο ζευγάρι έφυγε από τη ζωή με διαφορά...