Χανιά: Διήμερη και μονοήμερη εξόρμηση του Πεζοπορικού Συλλόγου ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄ στη Σαμαριά

Ελάτε να πάμε μαζί ένα ταξίδι μαγικό… ένα ταξίδι ζωής με τους Δρόμους Ζωής!!
Είναι πανέμορφη και προστατευόμενη περιοχή, ο εθνικός μας δρυμός, η Σαμαριά (το απόλυτο φαράγγι) !!.

Κύρια κατοικία του αίγαγρου (κρι κρι), με πυκνό δάσος, εντυπωσιακό ανάγλυφο, μοναδική πανίδα & χλωρίδα και τρεχούμενα νερά στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, να συνθέτουν σκηνικό απαράμιλλου φυσικού κάλους.

Με αρκετά σημεία ξεκούρασης, ο μέσος όρος ολοκλήρωσης της πορείας θα κυμανθεί μεταξύ 5:30 και 6:30 ωρών με μέγιστο χρόνο διέλευσης στην διάθεση μας τις 8 ώρες.

Επιστροφή μέσω Λουτρού και χώρας Σφακίων με πλοίο.

Και τώρα πάμε στα καλύτερα…

Η επίσκεψη μας στη Σαμαριά θα γίνει με τις εξής παραλλαγές (ώστε να μην έχει κανείς τη δικαιολογία να λείψει):

Α) Το κυρίως γκρούπ θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί με προορισμό τη Σαμαριά και διανυκτέρευση μετά τη διέλευση του φαραγγιού στην Αγία Ρουμέλη. Η Κυριακή θα διατεθεί για … ανάταξη των πεζοπόρων με ξεκούραση (πιστέψτε μας, επιβάλλεται), μια αναζωογονητική βουτιά στα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ νερά του νότιου Κρητικού και (προαιρετικά) μια βόλτα μέχρι τον εντυπωσιακό Άγιο Παύλο!!

Β) Ένα 2ο γκρουπ, θα έχει τη δυνατότητα για μονοήμερη εξόρμηση με αναχώρηση την Κυριακή το πρωί από Ηράκλειο, διέλευση του φαραγγιού, ενσωμάτωση με το 1ο γκρουπ στο λιμάνι της Αγίας Ρουμέλης (στις 17.00 το αργότερο) και επιστροφή όλοι μαζί στο Ηράκλειο

Γ) Για όσους θέλουν μόνο χαλάρωση χωρίς πεζοπορία, θα έχουμε επιλογή για αναχώρηση από Βρύσες προς Χώρα Σφακίων (Σάββατο πρωί), μετάβαση ακτοπλοϊκά στην Αγία Ρουμέλη, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ μπάνιο και ξεκούραση και την Κυριακή το απόγευμα, όλοι μαζί πίσω.

Αναχώρηση από την Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς) στις 07:00, Ημέρα Σάββατο 25/05/2024 (για το γκρουπ του 2ημέρου).

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις

06:00, Ημέρα Κυριακή 26/05/2024 (για το μονοήμερο γκρουπ)

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Kouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.