Χανιά:Δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων 2020

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών 2020.

Η υποβολή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.minagric.gr / ψηφιακές υπηρεσίες / δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων.

Για οποιαδήποτε προβλήματα στην εφαρμογή υπάρχει το τηλέφωνο 1540 του ΥΠΑΑΤ.

Υπόχρεοι δηλώσεων είναι όλοι όσοι καλλιεργούν πάνω από ένα στρέμμα αμπέλι. Σε περίπτωση μη υποβολής για πέντε χρόνια το αμπέλι χαρακτηρίζεται εγκαταληφθείσα αμπελουργική έκταση χωρίς δικαιώματα.

Βεβαιώσεις για την απόσταξη χορηγούνται μόνο από τη Δ.Α.Ο.Κ. Χανίων. Όσοι καλλιεργούν έκταση μικρότερη του στρέμματος μπορούν να απευθύνονται και στους οικείους δήμους.

Η χορήγηση της βεβαίωσης γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου και αφού προηγουμένως έχει υποβληθεί δήλωση συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων.

Βεβαιώσεις σε τρίτους δίνονται μόνο με εξουσιοδότηση από τους δικαιούχους.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω covid19 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, οι βεβαιώσεις μπορούν να παραλαμβάνονται από τα γραφεία της υπηρεσίας μας ή από το γραφείο Εκτελωνιστών Χανίων ή το σύλλογο αποσταγματοποιών (Διήμερων).

Στις παραπάνω διευθύνσεις οι βεβαιώσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την υπηρεσία μας κατόπιν αιτήματος των παραγωγών.

Για περισσότερες διευκρινίσεις στα τηλέφωνα της Δ.Α.Ο.Κ. Χανίων 28213-46552 και 28213-46553.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.