Χανιά: Δημοτικός Κήπος… Καταγγελίες πολιτών ότι τους κλείδωσαν μέσα

Ημερομηνία:

Τα παράπονά τους για το ωράριο λειτουργίας του δημοτικού κήπου που έχει ανοίξει εν μέρει από την 1η Απριλίου μετά την ανάπλασή του, εκφράζουν πολίτες που ήρθαν αντιμέτωποι με την δυσάρεστη έκπληξη να βρεθούν… κλειδωμένοι μέσα! Όπως σημειώνουν, περίπου στις 22:30 το βράδυ, οι πόρτες του Κήπου κλειδώνουν, με αποτέλεσμα όποιος δεν αντιληφθεί το επικείμενο κλείσιμο να μείνει… κλειδωμένος μέσα.

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι απαντούν πως ένας εργαζόμενος του καφέ φροντίζει ώστε να ενημερωθούν όλοι οι επισκέπτες, κάνοντας τον γύρο του Κήπου και χρησιμοποιώντας μάλιστα και σφυρίχτρα, ενώ το ωράριο αυτό δεν είναι μόνιμο αλλά θα επεκταθεί μέχρι μετά τα μεσάνυχτα μόλις παραδοθεί το έργο και ανοίξει και το θερινό σινεμά.

«Την Τρίτη από τις 22:15 κλείδωσαν χωρίς ενημέρωση στους επισκέπτες κάποιος να φωνάξει με αποτέλεσμα να κλειδωθούμε τουλάχιστον 10-15 άτομα μέσα και να βγαίνουμε από το πλάι στο ξενοδοχείο… Υπάρχει κάποια επισήμανση, κάποια ταμπέλα να λέει το ωράριο για να μην συμβεί και σε άλλους αυτό που έγινε;» σημειώνει πολίτης.

Το zarpanews.gr απευθύνθηκε στους υπεύθυνους της δημοτικής Αρχής και του καφέ, για να λάβει την απάντηση ότι προσωρινά και μέχρι να τεθεί ο χώρος σε πλήρη λειτουργία, οι πόρτες κλειδώνουν με το κλείσιμο του καφέ, δηλαδή περίπου στις 22:30 – 23:00. Σε μερικές εβδομάδες, όταν ανοίξει και το σινεμά και το έργο παραληφθεί επίσημα, θα ψηφιστεί συγκεκριμένος κανονισμός λειτουργίας και το ωράριο θα αναρτηθεί στις πύλες εισόδου ώστε να το γνωρίζει ο επισκέπτης.

Μέχρι τότε, ο κόσμος πρέπει να έχει κατά νου ότι ο χώρος παραμένει εν μέρει εργοτάξιο και η λειτουργία του δεν έχει πάρει την οριστική της μορφή.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Τρεις διακρίσεις για τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)...

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών...

«Το καρναβάλι σε κίνηση»: Χρώμα, ρυθμός και...

Το 34ο Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει και φέτος...

Χανιά:Τρεις διακρίσεις για τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)...

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών...

«Το καρναβάλι σε κίνηση»: Χρώμα, ρυθμός και...

Το 34ο Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει και φέτος...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Europa League: Στη σκιά της τραγωδίας παίζουν σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο Δικέφαλος στη Γαλλία με τη Λιόν και το...

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις 7 σορούς

Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ δίνουν το «παρών» στο αεροδρόμιο...

Σύλληψη δύο ατόμων για εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις ναρκωτικών και...