Χανιά: Δωρεά οργάνων του 34χρονου- Αντιδράσεις κατά της αστυνομίας για το “πάσο ελευθέρας” του οδηγού

Χανιά: Δωρεά οργάνων του 34χρονου- Αντιδράσεις κατά της αστυνομίας για το “πάσο ελευθέρας” του οδηγού

Τη δύσκολη κι αξιέπαινη απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του 34χρονου Χανιώτη πήραν οι δικοί του άνθρωποι.

Ο 34χρονος ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική για μια βδομάδα, ανακηρύχθηκε κλινικά νεκρός από τους θεράποντες, και οι οικείοι του πήραν την απόφαση τα όργανα του να αποτελέσουν ένα δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας.

Τον άτυχο άντρα που ήταν πεζός, χτύπησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα Χανιά αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένος ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αντιδράσεις στην κοινωνία των Χανίων και στις Βρύσες έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο οδηγός που υπό την επήρεια αλκοόλ τραυμάτισε τον 34χρονο, όχι μόνο δεν βρίσκεται στη φυλακή όπου ανήκει ένας φονιάς όπως δηλώνουν κάτοικοι, αλλά κυκλοφορεί στο χωριό απροκάλυπτα, μη αποδίδοντας έστω στοιχειώδη ίχνη σεβασμού προς τους οικείους του άτυχου άνδρα που έφυγε τόσο άδοξα από κοντά τους.

Παράλληλα, έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις κατά της αστυνομίας και του εισαγγελέα, καθώς η κοινωνία του χωριού ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες στο δολοφόνο του νέου άντρα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν στα Παραπολιτικά Κρήτης, “απορούν με τις διαδικασίες που ακολούθησε η αστυνομία στην έρευνα της και αμφισβητούν το έργο αστυνομίας και δικαστικού συστήματος, καθώς δεν μπορεί ο νους τους να χωρέσει το γεγονός ότι ο μεθυσμένος οδηγός- δολοφόνος του 34χρονου κυκλοφορεί ελεύθερος”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.