Χανιά:Δράσεις φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.Κ.ΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 διαδικτυακή δράση φιλαναγνωσίας.

Στο πλαίσιο της δράσης το καταρτισμένο προσωπικό του Οργανισμού “συναντήθηκε” με τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σφακίων και πιο συγκεκριμένα των περιοχών: Ανώπολης, Ασκύφου, Βουβά, Πατσιανού, Σκαλωτής και της Χώρας Σφακίων.

Η δράση, η οποία περιελάμβανε δραματοποίηση παραμυθιού, προτάσεις για ανάγνωση βιβλίων, πρόγραμμα εργοθεραπείας – κινητική έκφραση και δημιουργικές κατασκευές, πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια των ειδικοτήτων των Βιβλιοθηκονόμων, Θεατρολόγου, Μουσικού και Εργοθεραπεύτριας των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας και ΚΔΑΠ.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, ν’ αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Οι διαδικτυακές δράσεις φιλαναγνωσίας θα συνεχιστούν όλο τον Απρίλιο σε συνεργασία με Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αποκάλυψη σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: Κακοποιημένο...

Η ανακοίνωση του Οργανισμού για την παρέμβασή του το...

Αναβάλλεται λόγω καιρού η σημερινή Παραδοσιακή Στράτα...

Αναβάλλεται λόγω καιρού η σημερινή Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου...

Αποκάλυψη σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: Κακοποιημένο...

Η ανακοίνωση του Οργανισμού για την παρέμβασή του το...

Αναβάλλεται λόγω καιρού η σημερινή Παραδοσιακή Στράτα...

Αναβάλλεται λόγω καιρού η σημερινή Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου,...

Ποιος δολοφονεί το Ιντερνετ;

Η θεωρία του «Νεκρού Διαδικτύου» επιστρέφει δυναμικά στον δημόσιο...