Χανιά:Δραστηριότητα υποψήφιων ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους υποψήφιους βουλευτές Μάγκυ Αρσενίδη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιώργο Σταθάκη.
Στο ΚΕΔΑΣΥ παρουσιάστηκαν το έργο και τα προβλήματα της δομής. Η ακαταλληλότητα του κτιρίου και η υποστελέχωση που καλύπτεται με την πρόσληψη συμβασιούχων, δεν αποτελούν τα μόνα εμπόδια για την παροχή τόσο σοβαρών υπηρεσιών συμβουλευτικής υγείας σε μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς όλου του νομού. Κυρίως η γενικότερη παραμέληση της δημόσιας εκπαίδευσης και υγείας από τη ΝΔ, ιδίως μάλιστα της Ειδικής Αγωγής, αναδείχτηκαν κατά τη συζήτηση, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την απουσία παιδοψυχίατρου. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ενίσχυση της δημόσιας υγείας και παιδείας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, τόνισαν οι υποψήφιοι βουλευτές.
Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Πραματευτάκη και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων. Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα, όπως η ανάγκη επιτάχυνσης στην απονομή της δικαιοσύνης, αλλά και τοπικά, με κυριότερο το αίτημα μεταφοράς του αρχειακού υλικού των δικαστηρίων στο εδώ και τέσσερα χρόνια παραχωρημένο για τον σκοπό αυτό συγκρότημα των πρώην δικαστικών φυλακών Χανίων!
Τέλος, ο πρώην Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και συζήτησε με τον Πρόεδρό του κ. Αντώνη Ροκάκη τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης και τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έλλειψη εργατικού δυναμικού, το υπερβολικό ενεργειακό κόστος και την ανάγκη στήριξης όσων επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν δυσκολίες από την περίοδο της πανδημίας. Η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, η μείωση του ενεργειακού κόστους και η ρύθμιση των χρεών αποτελούν προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε ο κ. Σταθάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Εκδήλωση για την Επανάσταση...

Η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο του...

Συνάντηση για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη»...

Τεχνική συνάντηση για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του...

Χανιά : Εκδήλωση για την Επανάσταση...

Η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο του...

Συνάντηση για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη»...

Τεχνική συνάντηση για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Ένοχος 36χρονος για τον θάνατο 33χρονου πιλότου της ομάδας «Ζευς» σε τροχαίο

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων έκρινε ένοχο τον 36χρονο οδηγό...

Ηράκλειο:Τετραήμερη δράση δωρεάν στειρώσεων από το Δήμο Μαλεβιζίου και το Zero Stray Pawject

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για...

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθη ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Ηράκλειο:Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί κατηγορούμενοι για εγκληματική ομάδα που διέπραττε...