Χανιά:Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή Καματερά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου

Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση του 44ου υποέργου, «Επείγουσες εργασίες αντιμετώπισης καθιζήσεων και αποκατάστασης εδαφικής αστάθειας στην περιοχή Καματερά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου».

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των καθιζήσεων και αποκατάστασης ζημιών της επαρχιακής οδού 22 (Στροβλές – Βουτάς – Παλαιόχωρα), στην περιοχή Καματερά του Δήμου Καντάνου -Σελίνου θα πρέπει να εφαρμοστούν Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις οι οποίες έχουν εγκριθεί με την αριθμό 10/2022 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της επαρχιακής οδού, θα διακοπή η κυκλοφορία από το συγκεκριμένο σημείο (νότια του οικισμού Καματερά) και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με παράκαμψη από το δημοτικό δίκτυο με κατάλληλη σήμανση. Ειδικότερα οι οδηγοί που κινούνται από Στροβλές προς Παλαιόχωρα μέσω Βουτά θα οδηγηθούν με κατάλληλη σήμανση σε δημοτική οδό, από την διασταύρωση προς Σαρακήνα ως το Κοντοκυνήγι, όπου συναντά την επαρχιακή οδό Παλαιόχωρα – Βουτάς και από εκεί θα κινηθούν ανάλογα προς Παλαιόχωρα ή προς Βουτά (και 5η ΜΣΕΠ). Την ίδια παράκαμψη από την δημοτική οδό Κοντοκυνήγι – Σαρακήνα, θα ακολουθήσουν οι οδηγοί που κινούνται αντίστροφα, από Παλαιόχωρα προς Στροβλές (μέσω Βουτά).

Οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν τις πληροφοριακές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στις διασταυρώσεις και στα σημεία παράκαμψης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από αύριο 20-07-2023 έως 28-10-2023, εκτός εάν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.