Χανιά : Είχε στην κατοχή του ένα κιλό κάνναβη και συνελήφθη

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες (17.09.2019) το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (17.09.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 62χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 29 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του από αστυνομικούς της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ένα (1) κιλό κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ,ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Έπεσε η κεραία του πομπού Μεσαίων...

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026,...

Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην...

Η πτώση της κεραίας Μεσαίων και Βραχέων Κυμάτων Εκπομπής...

Χανιά: Έπεσε η κεραία του πομπού Μεσαίων...

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026,...

Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην...

Η πτώση της κεραίας Μεσαίων και Βραχέων Κυμάτων Εκπομπής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτοί είναι 10 έξυπνοι τρόποι να αξιοποιήσουμε ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιά χωρίς σπατάλη: Τι μπορούμε να κάνουμε τα φαγητά...

Επιστρατεύονται στρατιωτικοί κτηνίατροι για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων

Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης. Με πρωτοβουλία...

Οι καλύτερες τροφές για αποκατάσταση των μυών

Ας δούμε ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές. Μετά από έντονη...

Καιρός: Ιανουάριος με «σκαμπανεβάσματα» – Η πρόγνωση για τα Θεοφάνια – Τι δείχνουν τα προγνωστικά δεδομένα

Ο Ιανουάριος χαρακτηρίζεται από έντονες εναλλαγές καιρού, με ανοδικές...