Χανιά:Έκκληση για στήριξη στον αγώνα μιας ανήλικης κοπέλας να νικήσει τον καρκίνο

Ημερομηνία:

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου Σελίνου απευθύνει έκκληση αγάπης και στήριξης της αγωνιώδους προσπάθειας νεαρής (ανήλικης) κοπέλας του τόπου μας να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να βγει νικήτρια. Προ ολίγων μηνών διαγνώστηκε με πολύ σοβαρής μορφής ασθένεια (σάρκωμα Ewing), που είναι μία σπάνια μορφή καρκίνου, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει ο δικός της Γολγοθάς.

Χημειοθεραπείες, αγωνία, δάκρυα, αναγκαστική μετοίκιση καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Αθήνα της νεαρής ασθενούς και της μητέρας της για την αντιμετώπιση της ασθένειας, κ.ά. Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι κύκλοι χημειοθεραπειών και πλέον επιβάλλεται να γίνει άμεσα μία ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει προγραμματιστεί εντός του μηνός Δεκεμβρίου σε Κλινική της Αθήνας.

Η επέμβαση αυτή προϋποθέτει ένα υψηλό κόστος, το οποίο υπερβαίνει τις 15.000,00€. Η οικογένεια της κοπέλας, (με δύο ακόμη ανήλικα παιδιά), που δια λόγους διακρίσεως και προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν κατονομάζεται, εκτός τον πόνο και την οδύνη της δοκιμασίας της υγείας του παιδιού της, έχει εξαντληθεί και οικονομικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ήδη στην παρακλητική έκκληση της Μητροπόλεως ευαισθητοποιήθηκε η εταιρεία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη, την οποία και ευγνώμονα ευχαριστούμε, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσόν. Όμως υπολείπεται ακόμα σημαντικό ποσό, το οποίο θα πρέπει άμεσα να συλλεχθεί. Αυτονόητο ότι στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει, οικονομικά, και η Μητρόπολις.

Απευθύνουμε έκκληση στα φιλάνθρωπα και ελεήμονα αισθήματα όσων επιθυμούν και δύνανται να συμβάλουν το δικό τους λιθαράκι αγάπης που θα δώσει την ευκαιρία στην κοπέλα αυτή να ανοίξει τα φτερά της για τη ζωή.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους, όσο και όποιο και αν είναι αυτό το ποσόν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εντεταλμένη της Ι. Μητροπόλεώς μας κ. Αντωνία Δαρατσιανού. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2822022128, 2822022018, (εσωτ. 4, ώρες 09.00 – 13.00). Ελάτε, όλοι μαζί, αυτά τα Χριστούγεννα, να κάνουμε την αγάπη πράξη!https://www.neoiorizontes.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με...

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της...

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με...

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της...

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά ιατρεία από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά στελέχη- Η αγορά τα έχει ανάγκη

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο...

Στο παλιό ΚΤΕΟ Ηρακλείου θα πάνε τους μετανάστες

Έκανε αυτοψία κλιμάκιο του υπουργείου Μετανάστευσης-πιέζει η κατάσταση, δοκιμάζονται...