Χανιά : Εκλογή στο Προεδρείο της «Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών»

Ημερομηνία:

Εκλογή στο Προεδρείο της «Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών» του Χανιώτη Προέδρου του «Συνδέσμου Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Χανίων».

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΒΕΕ, πρώτος συνδυασμός αναδείχθηκε το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» με επανεκλογή του προέδρου προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο. Ο συνδυασμός έλαβε 85 ψήφους μεταξύ 104 αντιπροσώπων και κατέλαβε 22 έδρες στο Δ.Σ.

Εκπροσώπηση στο Προεδρείο της «Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών» απέκτησε και ο «Σύνδεσμος Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Χανίων», με την εκλογή του προέδρου του, κ. Μανόλη Κοτσάκη, ταυτόχρονα και μέλους του απερχόμενου Δ.Σ. και του Επιμελητηρίου Χανίων.

Μετά τις εκλογές, ο κ. Μανόλης Κοτσάκης δήλωσε: «Είναι σημαντική κατάκτηση για τους εκατοντάδες Χανιώτες επαγγελματίες να δυναμώνουμε τη φωνή και την παρέμβασή μας σε κεντρικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα του κλάδου αυξάνονται και οξύνονται διαρκώς. Προτεραιότητές μας η βιωσιμότητα των συνεργείων μας, η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού, η δίκαιη φορολόγηση, η πιστοποιημένη υπηρεσία και εμπορία, η ψηφιακή ταυτότητα οχημάτων και μηχανημάτων και η προστασία του περιβάλλοντος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Έρευνα και δικογραφία μετά τη σύγκρουση...

Παράλληλα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια μεταβαίνει...

Η Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα...

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επιλέχθηκε από το Ευρωσύστημα για...

Χανιά: Έρευνα και δικογραφία μετά τη σύγκρουση...

Παράλληλα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια μεταβαίνει...

Η Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα...

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επιλέχθηκε από το Ευρωσύστημα για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λάθος στοιχεία και πλαστά δικαιολογητικά στο ΟΣΔΕ 2026 φέρνουν πρόστιμα έως 20.000 ευρώ!

Τι αναφέρει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή...

Ηράκλειο: Σε ψυχιατρική κλινική ο Αιγύπτιος που έβαλε φωτιά στην παραλιακή

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών χωρίς η έφεση...