Χανιά: Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης,

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τριακόσια πενήντα εννέα (359) δενδρύλλια κάνναβης

Χανιά: Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης,

Εντοπίστηκε σήμερα (29.06.2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου  μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από τριακόσια πενήντα εννέα (359) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, σήμερα ((29.06.2023) το πρωί από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε τρείς (3) ειδικά διαμορφωμένους χώρους τριακόσια πενήντα εννέα (359) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως ενός μέτρου τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επίσης στο χώρο βρεθήκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία περισυλλέχτηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για τον εντοπισμό των δραστών. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.