Χανιά:« Εορτασμός της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Η καθιερωμένη επέτειος για την Εθνική Αντίσταση , εορτάστηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στα Παλαιά Ρούματα, που διοργανώθηκε από το Δήμο Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιών Ρουμάτων και Τοπικούς Φορείς.
Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο κ.Ανδριάνης Στέφανος, Αντιστράτηγος (ε.α)- Πολιτικός Μηχανικός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ” Εθνική Αντίσταση στην χώρα μας και στην περιοχή μας”, κάνοντας πολλές αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Στο σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «…είναι πολύ σημαντικό οι νεώτερες γενιές να μαθαίνουν για την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης , που τα μηνύματα της είναι επίκαιρα ακόμα και στις μέρες μας..».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος κα.Σοφία Μαλανδράκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ευτύχιος Μαυρογένης, ο Αντιδήμαρχος Καντάνου- Σελίνου κ.Γεώργιος Βακάκης, ο πρώην Δήμαρχος Βουκολιών Μπομπολάκης Νίκος, Πρόεδροι & εκπρόσωποι της Τ.Κ. Παλαιών Ρουμάτων, καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE...

Το Εργαστήριο Γεωδαισίας και Γεωπληροφορικής SenseLab της Σχολής Μηχανικών...

Σέβη Βολουδάκη: 2,5 εκατ. ευρώ για την...

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στο...

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE...

Το Εργαστήριο Γεωδαισίας και Γεωπληροφορικής SenseLab της Σχολής Μηχανικών...

Σέβη Βολουδάκη: 2,5 εκατ. ευρώ για την...

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:«Ψηφίδες Αρκαδιώτικης Ιστορίας από τα αρχεία του Ι.Λ.Μ.Ρ.»

Εγκαίνια ιστορικής έκθεσης για τα 160 χρόνια της Αρκαδικής...

Ρέθυμνο:Τρισάγια τιμής και μνήμης για την Αρκαδική Εθελοθυσία

6 Νοεμβρίου 2026 Την Παρασκευή, 6η Νοεμβρίου 2026, στο πλαίσιο...