Χανιά:Εορταστικές επισκέψεις στην Αντιπεριφέρεια

Εορταστικές επισκέψεις δέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, παρουσία και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

Προκειμένου να τραγουδήσουν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, την πρώτη επίσκεψη της ημέρας πραγματοποίησαν τα μέλη της χορωδίας του Πεδίου Βολής Κρήτης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της χορωδίας Λοχαγό κ. Αντώνιο Χιωτάκη. Στη συνέχεια τραγούδησαν εορταστικές μελωδίες οι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Παύλου Μπαïλάκη, και συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη της ομάδας κα Χαρά Λαρεντζάκη.

Εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησαν επίσης οι μικροί χορευτές του Χορευτικού Ομίλου «Ψηλορείτης», συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Κώστα Μπούτζουκα, οι οποίοι αρχικά τραγούδησαν τα Κάλαντα, και στη συνέχεια χόρεψαν κρητικούς χορούς.

Την τελευταία εορταστική επίσκεψη του έτους πραγματοποίησε στη συνέχεια η μπάντα της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (V Μεραρχίας Κρητών), υπό τη Διεύθυνση του Ταγματάρχη κ. Ευάγγελου Πανταζώνη, η οποία έπαιξε επίσης πρωτοχρονιάτικες μελωδίες.

O κ. Καλογερής ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους για τη συμβολή τους στο εορταστικό κλίμα των ημερών, και ευχήθηκε ένα Νέο Έτος γεμάτο υγεία, δημιουργία, και αλληλεγγύη για όλους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.