Χανιά : Επικοινωνία Αλ. Μαρκογιαννάκη με Υπουργό Ναυτιλίας για τον λιμενικό σταθμό Παλαιοχώρας

Ημερομηνία:

Επικοινωνία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη είχε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για τον Λιμενικό Σταθμό της Παλαιοχώρας.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε για ακόμη μια φορά τη χρησιμότητα της υπηρεσιακής αναβάθμισης του Λιμενικού Σταθμού Παλαιοχώρας στην τρίτη κατηγορία. Με αυτή την αναβάθμιση θα ανοίξει ο δρόμος για την ενίσχυση της στελέχωσης του Σταθμού σε προσωπικό και μέσα, κάτι που θα συμβάλει στην καλύτερη κάλυψη της αποστολής του. Πρόκειται άλλωστε για αίτημα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς το λιμάνι της Παλιόχωρας έχει όλο εντονότερη ανάπτυξη και κίνηση.
Ο Υπουργός από την πλευρά του συμφώνησε με τον κ. Μαρκογιαννάκη αντιλαμβανόμενος την ανάγκη της άμεσης ενίσχυσης, ενώ σημείωσε επιπλέον ότι η αναβάθμιση του Σταθμού στην Παλαιόχωρα είναι στον άμεσο σχεδιασμό του Υπουργείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στις 31 Αυγούστου η δημοπρασία για 13...

Ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων μετρά αντίστροφα

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής η...

Στις 31 Αυγούστου η δημοπρασία για 13...

Ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων μετρά αντίστροφα

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...