Χανιά:Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (με έδρα τα Χανιά) του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (με έδρα τα Χανιά) του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Απόστρατος Αστυνομικός κ. Ιωάννης Περράκης, η Γενική Γραμματέας κ. Μαρία Τωμαδάκη και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Άγγελος Γούναρης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γύπαρης.
Ο κ. Καλογερής ενημερώθηκε για την ίδρυση και τους σκοπούς του Συνδέσμου, που αποτελείται από εν ενεργεία και εν αποστρατεία μέλη σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολίτες που αγαπούν και στηρίζουν το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα, επικεντρώνοντας στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητές του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας του Συνδέσμου με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και στη διάθεση για στήριξη του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.