Χανιά:Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη οι εκπαιδευτικοί συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής Νικόλαος υποδέχτηκε εχθές, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στο κεντρικό κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, εκπαιδευτικούς συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με τίτλο « The future of the Jobs vs The Jobs of the Future».
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει το 2ο ΕΠΑ.Λ. Χανίων μαζί με σχολεία της Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ισπανίας Πορτογαλίας και Νορβηγίας.
Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και ανταλλαγή ιδεών, καλών πρακτικών και καινοτόμων δράσεων στην εκπαιδευτική διαδικασία με έμφαση στην ανάγκη προετοιμασίας των μαθητών στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις ενός παγκοσμιοποιημένου ρευστού, ανταγωνιστικού εργασιακού περιβάλλοντος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε κυρίως στους στόχους του προγράμματος και επεκτάθηκε στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας του Covid 19, ενώ κατατέθηκαν ανησυχίες και προβληματισμοί για τις μελλοντικές εξελίξεις.
Τέλος, σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Καλογερής προσέφερε αναμνηστικά δώρα με αφορμή μάλιστα την Επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συγχαρητήρια επιστολή του...

Δήμος Καντάνου Σελίνου : 𝝖νάβαθμιση του 𝝥εριφερειακού...

𝝖𝝢𝝖𝝗𝝖𝝝𝝡𝝞𝝨𝝜 𝝩𝝤𝝪 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝤𝝪 𝝞𝝖𝝩𝝦𝝚𝝞𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝠𝝖𝝞𝝤𝝬𝝮𝝦𝝖𝝨 𝝨𝝚 𝝥𝝤𝝠𝝪𝝙𝝪𝝢𝝖𝝡𝝤 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝤 𝝞𝝖𝝩𝝦𝝚𝝞𝝤 ...

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συγχαρητήρια επιστολή του...

Δήμος Καντάνου Σελίνου : 𝝖νάβαθμιση του 𝝥εριφερειακού...

𝝖𝝢𝝖𝝗𝝖𝝝𝝡𝝞𝝨𝝜 𝝩𝝤𝝪 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝤𝝪 𝝞𝝖𝝩𝝦𝝚𝝞𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝠𝝖𝝞𝝤𝝬𝝮𝝦𝝖𝝨 𝝨𝝚 𝝥𝝤𝝠𝝪𝝙𝝪𝝢𝝖𝝡𝝤 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝤 𝝞𝝖𝝩𝝦𝝚𝝞𝝤 ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Έγινε το πρώτο βήμα με το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων...