Χανιά : Με επιτυχία οι βραδιές Μουσικής, στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κοινού πραγματοποιήθηκαν οι βραδιές μουσικής, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό , που διοργάνωσε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Στο γραφικό πευκόδασος της Αγίας Παρασκευής, στη θέση Λιμνί Πολεμαρχίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει συναυλία κλασικής μουσικής, από το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών “The Classical Cruise Quintet” , το οποίο απέδωσε έργα των Βιβάλντι, Μότσαρτ, Ραχμάνινοφ και άλλων κλασικών συνθετών. Μετά το τέλος της συναυλίας, προσφέρθηκε οίνος, χορηγία των οινοποιείων Καραβιτάκη και Μανουσάκη, τα οποία ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.

Επίσης,κάτω από την πανσέληνο του Ιούλη, σε μία μαγική βραδιά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα του Δήμου Πλατανιά, στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη, στη Μαραθοκεφάλα της Δημοτικής Κοινότητας Σπηλιάς, ο μουσικός Γιάννης Σίνης ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, στο φως του φεγγαριού, με τη συμμετοχή του Μανώλη Φλεμετάκη στο μπουζούκι.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δήλωσε ότι “…ο στόχος των εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά είναι τόσο η ψυχαγωγία και το αντάμωμα κατοίκων και επισκεπτών όσο και η ανάδειξη τοποσήμων και σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου, με εκδηλώσεις που να “δένουν” αρμονικά με τον χώρο και το περιβάλλον…” .

Παρόντες στις παραπάνω βραδιές ήταν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων , φορέων και συλλόγων και πολλοί κάτοικοι κι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες...

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων...

“ Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς ”...

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες...

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων...

“ Συμμετοχή στην “Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς ”...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες στο νερό και νεκρά χελωνάκια στην παραλία

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

H καρδιά του πολιτισμού “χτυπά” στο Αμάρι – Ξεκινά το 10ο φεστιβάλ

Το 10ο Amari Green Festival ξεκινά στο Αμάρι Ρεθύμνου,...

Σημαντική ανακάλυψη: Συστατικό του ελαιολάδου ανοίγει το δρόμο για θεραπεία σοβαρών ασθενειών

Εξαιρετικά σοβαρά τα ευρήματα έρευνας Ελλήνων και Τούρκων επιστημόνων. Μια...

Γιατί είναι περισσότερα τα διαζύγια το καλοκαίρι;

Πώς θα προστατεύσετε τη σχέση σας. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,...