Χανιά:Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΑΝΕΚ

Ημερομηνία:

Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΑΝΕΚ
και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης»

Η ΑΝΕΚ LINES, γίνεται μια ομάδα με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και τα Art n’ Beauty της κας Κατερίνας Μπιτσάκη και πραγματοποιεί την Τετάρτη 18/8 τριπλή δράση εθελοντικής προσφοράς.
Συγκεκριμένα στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά (Λεωφ. Καραμανλή 148) θα γίνει εθελοντική Αιμοδοσία, θα ληφθούν δείγματα για δωρεά μυελού των οστών και για πρώτη φορά, θα υπάρχει μέριμνα ώστε όποια κοπέλα επιθυμεί να κόψει και να δωρίσει τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς!

Σημειώνεται ότι όλο το χρόνο, οι πάγιες ανάγκες σε αίμα είναι πολύ αυξημένες (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα, κλπ).

Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.

Στην κοινή προσπάθεια προώθησης και ενημέρωσης της αιμοδοσίας και ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που επιμελήθηκε αφιλοκερδώς το τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα της εκδήλωσης.
Ακολουθεί το σχετικό link : https://vimeo.com/586706998/6d8959b053

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις…).

Αυτήν την Τετάρτη, 18 Αυγούστου, ενώνουμε τις δυνάμεις και προσφέρουμε από καρδιάς, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Με φροντίδα για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της υγείας, που αποτελούν ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για όλους.
Όλοι μαζί #MIAOMADA !
***

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεταναστευτικό: Καζάνια που βράζουν Κρήτη και Γαύδος

Το νέο ναυάγιο νότια της Γαύδου φουντώνει ξανά τις...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 17...

Μεταναστευτικό: Καζάνια που βράζουν Κρήτη και Γαύδος

Το νέο ναυάγιο νότια της Γαύδου φουντώνει ξανά τις...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 17...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διεθνές επίκεντρο του SUP ο Άγιος Νικόλαος

Περισσότεροι από 200 αθλητές από 20 και πλέον χώρες...

Στις 21 Σεπτεμβρίου έρχεται το 11ο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής από το Δήμο Ηρακλείου

Από 21/9 έως 11/10 διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργούν στο...

Το θέατρο αλλιώς: Η πρώτη Θεατρική Λέσχη στην πόλη μας από τον Θεατρικό Περίπλου

Με πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 2026–27 το «Όσα...

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Κατόπιν πρόσκλησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών...