Χανιά: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και μία ληστεία – 3 συλλήψεις

Ημερομηνία:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση μιας ληστείας και τεσσάρων υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2022 έως και 02.01.2023 είχαν διαπράξει μια ληστεία σε οικία και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των αλλοδαπών και σε Ι.Χ.Ε. οχήματά τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 2 μαχαίρια, 11 φυσίγγια, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε να και αποδόθηκε στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομόφωνη δικαίωση για τον Δήμο Χανίων –...

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση...

Ο Δήμος Χανίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που τιμάται...

Ομόφωνη δικαίωση για τον Δήμο Χανίων –...

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση...

Ο Δήμος Χανίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που τιμάται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόσο έχει επηρεάσει τον ελληνικό τουρισμό ο πόλεμος στο Ιράν: Η εικόνα ανά αγορά

Ευρεία διαδικτυακή σύσκεψη με τους επικεφαλής των 14 Υπηρεσιών...

Σουβλάκι από «χρυσό»: Είναι ακόμα το «λαϊκό φαγητό»;

Πώς φτάσαμε να κοστίζει τέσσερα ευρώ; Αναμένονται νέες αυξήσεις...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Έναρξη ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων ΤΑΠ

Έναρξη ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων ΤΑΠ από το Δήμο Μινώα...