Χανιά : Ευχαριστήρια δήλωση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη μεγάλη συμμετοχή στη δράση αιμοδοσίας

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων που διοργανώθηκε στο γραφείο του Βουλευτή Χανίων Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη. Δεκάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκης και μέσα σε λίγες ώρες η ομάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου συγκέντρωσε 63 φιάλες αίματος ενώ έχει μεγάλη σημασία ότι 20 εθελοντές υποβλήθηκαν και σε ειδικό τεστ για δωρεά νωτιαίου μυελού. Ο κ. Μαρκογιαννάκης με δήλωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

«Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εθελοντική προσφορά δεκάδων Χανιωτών χάρη στην οποία σήμερα συγκεντρώσαμε 63 φιάλες αίμα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Χανίων. Για τις ανάγκες δηλαδή συνανθρώπων μας, προς τους οποίους η σημερινή έκφραση αλληλεγγύης ήταν συγκινητική. Η σημερινή πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Χανίων απέδειξε ότι διάθεση προσφοράς υπάρχει, αυτό που κάθε φορά χρειάζεται είναι απλώς μια ευκαιρία, μια αφορμή για να κινητοποιηθούμε.

Αυτή ήταν και η λογική της σημερινής πρωτοβουλίας, να δημιουργήσουμε αυτή την αφορμή και οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες μας δικαίωσαν με την προσφορά τους. Η αιμοδοσία είναι μια απλή, ασφαλής διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά και τα οφέλη της ανυπολόγιστα ακόμα και για τις ζωές συνανθρώπων μας. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σε όλους και όλες: Είναι σημαντικό, είναι απλό είναι ασφαλές, είναι στο χέρι μας!».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Χανιά:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σούδα- Βαμβακόπουλο.

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Χανιά:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σούδα- Βαμβακόπουλο.

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και μεγαλύτερη διαφάνεια στα αεροπορικά εισιτήρια

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

ΥΠΕΘΟΟ: Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...