Χανιά:Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη προς όλους όσοι συνέβαλαν στην συλλογή και αποστολή των ειδών ανάγκης προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους προς τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας κ Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό και τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Εικοσιδέκα, αλλά και όλους τους κληρικούς και πιστούς των Ενοριών που πρωτοστάτησαν σε αυτή την προσπάθεια, όπως και κάθε ένα χωριστά από τους εκατοντάδες πολίτες που πέρασαν από το Πνευματικό Κέντρο και άφησαν τη βοήθειά τους.
Η συνολική ποσότητα που συγκεντρώθηκε ειδών διατροφής, ρουχισμού, λευκών ειδών και ειδών ύπνου ήταν αρκετή ώστε να γεμίσει δύο νταλίκες.
Επίσης ο κ. Καλογερής θέλει να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί και τους υπαλλήλους και απασχολούμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατά την υποδοχή, τον διαχωρισμό και την τακτοποίηση των ειδών στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, το προσωπικό του Πνευματικού Κέντρου Χανίων για την υποστήριξή του, την ΑΝΕΚ που, για άλλη μια φορά, προσέφερε γενναιόδωρα την δωρεάν μεταφορά των ειδών στην Αθήνα, την Μεταφορική Εταιρία ΖΑΝΙΔΑΚΗ, την επιχείρηση Χοντρικού και Λιανικού Εμπορίου Ειδών Συσκευασίας CHANIA PACK, και το Σωματείο Αρωγής Αναξιοπαθούντων ΠΑΓΚΟΙΝΙΑ Χανιών.
Η ανταπόκριση όλων ήταν πρωτοφανής και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι το αίσθημα αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο στην Κοινωνία των Χανίων, ενώ και η καλή συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Φορέων μπορεί να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.