Χανιά:Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ“Παλαίμαχοι του Δήμου Πλατανιά” και “Φίλοι του Βουλευτή Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Ημερομηνία:

“Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες “Παλαίμαχοι του Δήμου Πλατανιά” και “Φίλοι του Βουλευτή Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη”

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες “Παλαίμαχοι του Δήμου Πλατανιά” και “Φίλοι του βουλευτή Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη”, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά και σε συνδιοργάνωση του ΚΕΘΕΑ και της Αθλητικής Ένωσης Πλατανιά.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- Αντιδήμαρχοι, παλαίμαχοι αθλητές, εκπρόσωποι φορέων κι επαγγελματίες της περιοχής, αγωνίστηκαν για καλό σκοπό αφού συγκεντρώθηκαν οικονομικές δωρεές για την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Χανίων (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δήλωσε: “….ο Δήμος Πλατανιά ενισχύει έμπρακτα Δομές που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες της Τοπικής μας κοινωνίας, καθώς και κάθε πρωτοβουλία που ευαισθητοποιεί τους συμπολίτες μας, ώστε να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και την συμπαράσταση τους. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα και όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνεισέφεραν στην στήριξη των παραπάνω Δομών…”
Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε ο καταγόμενος από τον Δήμο Πλατανιά παραολυμπιονίκης αθλητής κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, καθώς και ο αθλητής των “Αετών Κρήτης” Βαγγέλης Παγωνάκης.

Επίσης βραβεύτηκαν φιλοξενούμενοι των Δομών που στηρίχθηκαν, από τη διοργάνωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας...

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας...

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους δεν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας οικογένειας στα Βορίζια

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Ξυπνάτε στις 3 κάθε πρωί; Το κόλπο που υπόσχεται να κοιμηθείτε ξανά αμέσως

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί από τα χαράματα και αγωνίζεστε...