Χανιά:Φινάλε θερινών προβολών στο Κοντομαρί – Καλοκαίρι 2023

ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντομαρί μέσα από ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι κατάφερε κάθε τετάρτη να δίνει ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στη κεντρική πλατεία του χωριού, προκειμένου να απολαύμανουμε όλοι και όλες την εκάστοτε προβολή.

Στη συγκεκριμένη προσπάθεια αρωγός στάθηκε το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το Ισπανόφωνο Φεστιβάλ Αθήνας, το Τσέχικο Κέντρο Αθήνας, το Σινεντόκ και το Cinobo, όπου τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μέσα από τις προβολές αναδείξαμε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία μας, την αστεγία στη Αθήνα, θέματα διακρίσεις και ο νεοφασισμός στην Ελλάδα, η άμετρη εμπορευματοποίηση των νησιών
και πολλά άλλα.

Το Σινεμά Κοντομαρί όμως, φτάνει στο τέλος για το 2023 και σας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί μια από τις πιο όμορφες ελληνικές ταινίες της εποχή μας. Συμπληρωματικά σας προσκαλεί να έρθετε ώστε να ανταλλάξουμε ιδέες για το θερινό σινεμά του 2024 αλλά και για να σφραγίσουμε το δικαίωμα σε ένα μικρό χωριό να έχει κάθε εβδομάδα ένα πιστά αλλοτινό ραντεβού μέσω των προβολών.

Έτσι, τη Τετάρτη 20/9/2023 σειρά έχει η τρυφερή ταινία του Γιώργο Γούση ΄΄ Μαγνητικά Πεδία ΄΄ σε συνεργασία με το Cinobo. Το ραντεβού μας δίνεται μετά τις 20:00μ.μ μαζί με με street food και άφθονη μπύρα. Η προβολή ξεκινά στις 21:15μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

* Οι προβολές αφιερώνονται σε εκείνους και εκείνες που αναρωτιούνται ποιος είσαι, που είσαι, που θες να είσαι?

Τα σχόλια είναι κλειστά.