Χανιά: Γιαγιά 118 ετών χειρουργήθηκε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά περιστατικό ασθενή σε τέτοια ηλικία
Η κυρία Ειρήνη είναι 118 ετών και κατάγεται από το Παϊδοχώρι Χανίων. Πριν από λίγες ημέρες χειρουργήθηκε στο ισχύο της και επέστρεψε σπίτι της… περδίκι.

«Ήτανε στο χωριό σε ένα καροτσάκι, την είχε ο αδελφός μου. Είχανε πάει σε ένα χώρο δίπλα και όπως την τραβούσε για να μπει σε ένα δωμάτιο, έχει ένα ψηλό σκαλοπατάκι 5 πόντους, έφυγε από το καρότσι το σώμα της και έπεσε με το πίσω μέρος της και έγινε ζημιά στο γοφό, στο ισχίο, διατροχαντήριο κάταγμα», είπε ο γιος της ηλικιωμένης στο MEGA.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά περιστατικό ασθενή σε τέτοια ηλικία. Το ρίσκο μπαίνοντας στο χειρουργείο ήταν μεγάλο. «Οι γιατροί τώρα είπανε ότι είναι όλα επίφοβα. Δεν έχουν ξαναδοκιμάσει σε τέτοια ηλικία και λέει: “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε”. Το ίδιο είπαμε και εμείς ό,τι μπορούμε να κάνουμε για τη γιαγιά να μην υποφέρει», ανέφερε.

«Η γιαγιά είναι μεγάλη. Είναι μεγάλη και δεν έχουμε ξανακάνει τέτοια εγχείρηση. Εάν πεθάνει να το ξέρετε. Ό,τι πούνε οι γιατροί και οι Άγιοι λέμε και εμείς», είπε ο γιος της ηλικιωμένης.

«Είδανε από τις εξετάσεις ότι όλα πάνε καλά και είπανε και αυτοί καλή προοπτική έχουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μας προδώσει. Και οι νοσοκόμες και όλοι μας αγαπήσανε. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους. Λέγανε τι κάνεις το κορίτσι μας να σκεφτείτε», ανέφερε.

Η ταυτότητα γράφει 113 ετών αλλά κοντεύει τα 120
Η κ. Ειρήνη έχει καταφέρει να συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής και με το παραπάνω. Η οικογένειά της μάλιστα λέει πως δεν είναι 113 ετών, όπως γράφει η ταυτότητά της, αλλά κοντεύει να κλείσει τα 120.

«Είναι 118 χρονών. Η ταυτότητα της λέει 113, αλλά δεν είναι, τότε κρύβανε κάποια χρόνια. Και είναι 118», εξήγησε η νύφη της ηλικιωμένης. «Σύμφωνα με μαρτυρίες συνομιλήκων της, που δεν υπάρχουν πια, είναι 118 ετών», διαβεβαίωσαν οι γιοι της ηλικιωμένης.

«Πάντως αυτή η γυναίκα επειδή το ‘χω ψάξει πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Δηλαδή σε τόσο προχωρημένη ηλικία, εδώ τουλάχιστον στο νομό Χανίων, δεν πρέπει να έχουμε άλλον άνθρωπο», είπε ο Γεώργιος Μουσουράκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αποκορώνα.

Παρά την αναστάτωση της οικογένειάς της, αλλά και των γιατρών που πήραν την απόφαση να την χειρουργήσουν, η κ. Ειρήνη κόντρα σε όλους και όλα γύρισε πίσω σε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Κυριακή –...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή...

Χανιά:«Ο Δήμος Πλατανιά υποδέχεται το Roadshow «Δείξε...

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Πλατανιά υποδέχεται στο...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Κυριακή –...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή...

Χανιά:«Ο Δήμος Πλατανιά υποδέχεται το Roadshow «Δείξε...

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Πλατανιά υποδέχεται στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο ταξίδι του σφηκιάρη που παρακολουθείται μέσω πομπού!

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Κυριακή – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά – Η νέα εποχή περνάει από την Ευρώπη, τι θα ισχύει για τα ATM

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Ποιος δολοφονεί το Ιντερνετ;

Η θεωρία του «Νεκρού Διαδικτύου» επιστρέφει δυναμικά στον δημόσιο...