Χανιά:Η αδεσποτία στην Κίσαμο και άλλα θέματα Χανίων στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλ. Μαρκογιαννάκη με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ .Λιβάνιο

Ημερομηνία:

Θέματα που αφορούν τους πολίτες των Χανίων κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο. Ο Βουλευτής Χανίων έθεσε στον κ. Λιβάνιο μια σειρά ζητημάτων για προβλήματα που έχουν επισημανθεί από κατοίκους και φορείς του νομού. Ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε υπ’ όψιν του κ. Λιβάνιου μια σειρά από τοπικά ζητήματα, σχετικά με έργα και υποδομές των Χανίων, όπως την ανάγκη διάνοιξης δρόμου στην Αγία Ρουμέλη για τη χερσαία σύνδεσή της ειδικά για τους χειμερινούς μήνες, ενημερώνοντας τον κ. Λιβάνιο για την αναγκαιότητα υλοποίησής τους.
Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφορούσε την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της αδεσποτίας το οποίο, όπως τόνισε ο κ, Μαρκογιαννάκης, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις ειδικά στην περιοχή της Κισάμου. Οι ζημιές στους παραγωγούς και τα λοιπά καθημερινά προβλήματα για τους κατοίκους ολοένα και πληθαίνουν, με τις τοπικές αρχές να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι απαιτείται συντονισμένη παρέμβαση της Πολιτείας τόσο με την εξειδίκευση ρυθμίσεων όπως π.χ. η αυστηριοποίηση και η αύξηση των προστίμων όσο και με τη φροντίδα ώστε οι κατά τόπους αρχές να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα μέσα και πόρους για την επιβολή του νόμου Ο κ. Λιβάνιος από την πλευρά του δήλωσε ότι το υπουργείο θα διερευνήσει τρόπους κατάλληλης παρέμβασης σε αυτό το θέμα, σε συνεννόηση με το συναρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρητική πρεμιέρα για τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα»...

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, της...

Θετικός ο Υπουργός Υγείας στην ένταξη του...

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε το μεσημέρι...

Κρητική πρεμιέρα για τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα»...

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, της...

Θετικός ο Υπουργός Υγείας στην ένταξη του...

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε το μεσημέρι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καλοκαιρινή… μπόρα στην Κρήτη: Πού προβλέπονται βροχές και καταιγίδες!

Καιρός: 30αρια, νεφώσεις και πιθανότητα βροχών και καταιγίδων στην...

Εκδήλωση-αφιέρωμα την Πέμπτη στην Κρητική μαντινάδα

Θα λάβει χώρα στο Κηποθέατρο “Ν.Καζαντζάκης”. Μια εκδήλωση-αφιέρωμα στην Κρητική...

Εκδήλωση στο Καστέλλι αφιερωμένη στον Μανόλη Λιδάκη και στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΟΦΗ

Στις 15 Ιουλίου με διοργανωτές 22 Πολιτιστικούς Συλλόγους και...