Χανιά:Η Ραφαέλα Πιτσικάλη «έφυγε», αλλά άφησε πίσω ηχηρό μήνυμα δύναμης

«Η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο πράγμα και αυτό, νομίζω, το έχω δείξει» είχε πει εμφατικά η 21χρονη που έδινε θαρραλέα μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου επί τρία χρόνια
Ρίγη συγκίνησης επικράτησε σήμερα στο τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, του κοριτσιού με το ξεχωριστό χαμόγελο που έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου, μετά την γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο επί σειρά ετών.

Όλα έγιναν σε μια τελετή όπως την ήθελε η Ραφαέλα – Μπαλόνια πέταξαν μαζί της και όλοι φώναξαν «άγγελος»

Ντυμένοι όλοι στα λευκά, κρατώντας λευκά λουλούδια αποχαιρέτησαν σήμερα το χαμογελαστό κορίτσι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

Το τελευταίο αντίο ειπώθηκε από συγγενείς, φίλους, συντοπίτες, αλλά και από ανθρώπους είχαν ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα από την ιστορία της κι ας μην την γνώριζαν προσωπικά. Όλα έγιναν σε μια τελετή όπως την ήθελε η Ραφαέλα, με αισιοδοξία, δύναμη, ελπίδα, ένα ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

Εκατοντάδες χρωματιστά μπαλόνια πέταξαν στον ουρανό κι ένα τραγούδι που διέκοψε ο σπαραγμός. «Άγγελος», φώναξαν όλοι.

Η 21χρονη υπέκυψε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ
Η Ραφαέλα Πιτσικάλη στα 21 της χρόνια υπέκυψε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ μετά από έναν γενναίο αγώνα με τον καρκίνο που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια.

Η Ραφαέλα «έφυγε», άφησε όμως πίσω της ένα ηχηρό μήνυμα που δίνει δύναμη σε όσους έμειναν πίσω.

Ένα σύμβολο δύναμης και αισιοδοξίας, που έδωσε μαθήματα θάρρους και αισιοδοξίας με τις αναρτήσεις της.

Η οικογένειά της, οι φίλοι της, αλλά και όλοι όσοι αγκάλιασαν τον αγώνα της, ήταν εκεί. Δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Υποσχέθηκαν να κρατήσουν το όραμά τα ζωντανό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.