Χανιά:Η σοκαριστική εικόνα 5χρονου μετά από τροχαίο και η έκκληση του γιατρού!

Και η … αναπόφευκτη σύνδεση των τροχαίων ατυχημάτων με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που παραθέτει ο γνωστός νευροχειρούργος, κ. Αντώνης Κρασουδάκης, για τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη και τη σύνδεσή τους με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Με μία φωτογραφία που θα συζητηθεί και δείχνει το σπασμένο κρανίο ενός 5χρονου παιδιού, που έπεσε θύμα τροχαίου ενώ έκανε με την οικογένειά του διακοπές στα Χανιά, ο ίδιος επισημαίνει:

“H πρώτη φωτογραφία δείχνει το σπασμένο κρανίο του 5χρονου Σκανδιναυού (τουρίστα) που νοσηλεύσαμε στη Νευροχειρουργική κλινική μέσα στον Αυγουστο.

Φωτογραφία απο το σπασμενο του πόδι και τις πληγές στο σώμα που του προκαλούσαν αφόρητους πόνους δε βάζω.

Το παιδί παρασύρθηκε κάτω απο “αδιευκρινιστες συνθηκες ”

απο διερχόμενο όχημα ,αργά τη νύχτα, στον κατ’ευφημισμό Εθνικό Δρόμο που διασχίζει το πιο τουριστικοποιημένο κομμάτι του Νομού,λίγη ωρα πριν την αναχώρηση του για την πατρίδα του.

Στη δεύτερη φωτογραφία που “δανείστηκα” απο ειδησεογραφικό ιστότοπο ,απεικονίζονται οι καθημερινές και επι 24ωρου βάσης “αδιευκρινιστες συνθήκες” κάτω απο τις οποίες διακινείται το “τουριστικό προϊόν” του νομού Χανίων σε πλειστα όσα τουριστικά καταλύματα του βόρειου άξονα.

Το 5χρονο παιδι τραυματίστηκε έξω απο το Ξενοδοχείο που διέμενε ,κάτω απο ανάλογες “αδιευκρινιστες συνθηκες”

Πλέον, μετα τη μεταφορά του στην πατρίδα του ,οι γονείς του και το ίδιο το παιδί , θα αποτελέσουν αναμφίβολα διαπρύσιους πρεσβευτές του ποιοτικού τουριστικού προϊοντος πού απόλαυσαν στα Χανιά .

Οι Σκανδιναυοί εξ οσων γνωρίζω , σε έρευνες ικανοποίησης που διεξάγονται σε τοπικό επίπεδο για τον τουρισμό ,εκφράζουν συχνά και ισχυρά την ανησυχία τους για τις συνθήκες οδικής ασφάλειας.

Αναρωτήθηκε άραγε κάποιος απο τους “θεσμικούς” του Τουρισμού μήπως ένα στοιχείο που συνέβαλε στη μείωση των επισκεπτών απο τις Σκανδιναυικές χώρες είναι και ο απόηχος αντίστοιχων περιστατικών;

Αναρωτήθηκε άραγε κάποιος επαγγελματίας του Τουρισμού αν αυτές οι εικόνες συνάδουν με τα ευχολόγια για την αναβάθμιση των παρεχομένων απο αυτούς υπηρεσιών;

Εχει να καταθέσει μια ρεαλιστική και “αυριανή” πρόταση-λύση κάποιος “αρμόδιος”;

Θα περιμένουμε άραγε τους πρώτους θανάτους κάτω απο παρόμοιες “αδιευκρίνιστες συνθήκες” επισκεπτών του Νομού μας και τον αναπόφευκτο διεθνή διασυρμό που θα υποστούμε για να αρχίσουμε να τρέχουμε, ως συνήθως κατόπιν εορτής. να βρούμε ευφάνταστες λύσεις, λοιδορώντας ταυτόχρονα τους κακούς ξένους που μας συκοφαντούν και δεν αναγνωρίζουν τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε;”https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.