Χανιά : Ημερίδα για Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE) συνδιοργανώνουν, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου τ.έ, ώρα 10:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Διαδραστική Ημερίδα, με θέμα: «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», η οποία απευθύνεται σε κληρικούς, γονείς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης, μαζί με συνεργάτες του, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών, όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός (cyberbullying), ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έξαρση.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια της ΟΑΚ να μελετήσει σε βάθος το μεγάλο θέμα των Νέων Τεχνολογιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για την...

Μανώλης Μενεγάκης: Ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ....

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων για την ενθρόνιση...

Άξιος ο Επίσκοπος Κυδωνίας και Αποκορώνου, Τίτος «Εἴ τις θέλει...

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για την...

Μανώλης Μενεγάκης: Ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ....

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων για την ενθρόνιση...

Άξιος ο Επίσκοπος Κυδωνίας και Αποκορώνου, Τίτος «Εἴ τις θέλει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

SOS από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τον καιρό της Κυριακής

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...