Χανιά : Ημερίδα για Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE) συνδιοργανώνουν, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου τ.έ, ώρα 10:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Διαδραστική Ημερίδα, με θέμα: «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», η οποία απευθύνεται σε κληρικούς, γονείς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης, μαζί με συνεργάτες του, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών, όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός (cyberbullying), ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έξαρση.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια της ΟΑΚ να μελετήσει σε βάθος το μεγάλο θέμα των Νέων Τεχνολογιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής 2026 στα Χανιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής 2026, την Δευτέρα...

«Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες για...

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πλατανιά, ενόψει της...

Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής 2026 στα Χανιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής 2026, την Δευτέρα...

«Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες για...

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πλατανιά, ενόψει της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρες, προβλήματα και απεγκλωβισμοί

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Κρήτη με τις περιοχές,...

Κρήτη: Μεγάλα προβλήματα από την βροχή στην Ιεράπετρα

Απεγκλωβίστηκαν 23 άτομα, ζημιές σε αρκετές περιοχές Όλη τη νύχτα...