Χανιά: Ισόβια συν 30 χρόνια σε 41χρονο-Βιάζε τις κόρες του από 7 ετών

Ημερομηνία:

Η υπόθεση βιασμών δύο μικρών κοριτσιών από τον πατέρα τους που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη των Χανίων με την αποκάλυψή της το 2022, αναβίωσε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από εισαγγελική πρόταση λόγω της ηλικίας των φερόμενων θυμάτων.

Το δικαστήριο έκρινε τον 41χρονο Χανιώτη πατέρα πέντε παιδιών, ομόφωνα ένοχο για βιασμούς με και χωρίς σωματική βία, χωρίς συναίνεση άπαξ και κατά συρροή , κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων κάτω των 14 ετών κατά συρροή και γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από ανιόντα συγγενή εξ αίματος , κατα συρροή και κατ εξακολούθηση και του εππεβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν τριάντα έτη χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελλαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος δια του συνηγόρου του ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη με το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία της μητέρας του 38χρονου τότε πατέρα των κοριτσιών που όταν έμαθε τα όσα συνέβαιναν τις έπεισε ότι έπρεπε να τα καταγγέλουν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μεγαλύτερο κορίτσι, έπεσε θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη από το 2014 – 2022, ενώ στο μικρότερο κοριτσάκι, ασκήθηκαν ασελγείς πράξεις, τα δύο τελευταία χρόνια.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αναβολή ως τις 2 Ιουνίου στο δικαστήριο...

«Μας παίρνουν την πρώτη κατοικία για το νέο...

Χανιά:Παραταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών ασφαλτόστρωσης...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι παρατείνονται...

Αναβολή ως τις 2 Ιουνίου στο δικαστήριο...

«Μας παίρνουν την πρώτη κατοικία για το νέο...

Χανιά:Παραταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών ασφαλτόστρωσης...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ότι παρατείνονται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες 2026: Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ – Τα δικαιολογητικά

Εστάλη η εγκύκλιος για την αποζημίωση των υποψηφίων των...

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής στα Ανώγεια

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ιστορική ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων μετά από 27 χρόνια

«Ο φονταμενταλισμός είναι έκπτωση της πίστης»: Με αυτή τη...