Χανιά: Καρκινοπαθής ζήτησε να πάει τουαλέτα σε τράπεζα και του το αρνήθηκαν

Ημερομηνία:

Πολύ άσχημη αντιμετώπιση σε υποκατάστημα συστημικής τράπεζας στα Χανιά καταγγέλλει Χανιώτης καρκινοπαθής (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr), ο οποίος είχε βρεθεί εκεί την Τετάρτη μαζί με τη σύζυγό του, για κλείσουν έναν λογαριασμό της πεθεράς του, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η διαδικασία διήρκεσε πολλή ώρα και κατά τη διάρκειά της αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Το ογκολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται είναι τέτοιες, που έκαναν την ανάγκη του αυτή ιδιαίτερα επιτακτική.

«Η γυναίκα μου περίμενε να κάνουν τη διαδικασία και κάποια στιγμή τους είπα ότι πρέπει να πάω στην τουαλέτα. Μου απάντησαν υπάλληλοι ότι τουαλέτα δεν υπάρχει. Είμαι καρκινοπαθής, έχω πρόβλημα και ενώ στο υποκατάστημα υπάρχει και ταμπέλα που λέει ότι τα άτομα με αναπηρία εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, δεν φιλοτιμήθηκαν να με βοηθήσουν.

Τελικά αναγκάστηκα να φύγω, πήγα σε ένα μαγαζί παραδίπλα και μετά επέστρεψα κιόλας στην τράπεζα γιατί δεν είχαν τελειώσει.

Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί κατάστημα χωρίς τουαλέτα και δεύτερον, επειδή αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντιμετώπιση, ενώ τους παρακαλούσα», ανέφερε ο καρκινοπαθής.

Ο καταγγέλλων δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος με αυτή τη συμπεριφορά.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Πράσινο φως» για το δημοτικό ελικοδρόμιο στη...

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν θα υπάρξει ανάδοχος...

Η SKY express μετέφερε το Άγιο Φως...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης...

«Πράσινο φως» για το δημοτικό ελικοδρόμιο στη...

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν θα υπάρξει ανάδοχος...

Η SKY express μετέφερε το Άγιο Φως...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα της Καρέ

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά το 1919, από έναν Κρητικό Αρχιμανδρίτη

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...