Χανιά: Καρκινοπαθής ζήτησε να πάει τουαλέτα σε τράπεζα και του το αρνήθηκαν

Ημερομηνία:

Πολύ άσχημη αντιμετώπιση σε υποκατάστημα συστημικής τράπεζας στα Χανιά καταγγέλλει Χανιώτης καρκινοπαθής (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr), ο οποίος είχε βρεθεί εκεί την Τετάρτη μαζί με τη σύζυγό του, για κλείσουν έναν λογαριασμό της πεθεράς του, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η διαδικασία διήρκεσε πολλή ώρα και κατά τη διάρκειά της αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Το ογκολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται είναι τέτοιες, που έκαναν την ανάγκη του αυτή ιδιαίτερα επιτακτική.

«Η γυναίκα μου περίμενε να κάνουν τη διαδικασία και κάποια στιγμή τους είπα ότι πρέπει να πάω στην τουαλέτα. Μου απάντησαν υπάλληλοι ότι τουαλέτα δεν υπάρχει. Είμαι καρκινοπαθής, έχω πρόβλημα και ενώ στο υποκατάστημα υπάρχει και ταμπέλα που λέει ότι τα άτομα με αναπηρία εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, δεν φιλοτιμήθηκαν να με βοηθήσουν.

Τελικά αναγκάστηκα να φύγω, πήγα σε ένα μαγαζί παραδίπλα και μετά επέστρεψα κιόλας στην τράπεζα γιατί δεν είχαν τελειώσει.

Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί κατάστημα χωρίς τουαλέτα και δεύτερον, επειδή αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντιμετώπιση, ενώ τους παρακαλούσα», ανέφερε ο καρκινοπαθής.

Ο καταγγέλλων δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος με αυτή τη συμπεριφορά.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...

Ταξική Ενότητα ξενοδοχοϋπαλλήλων- για...

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ν.ΧΑΝΙΩΝ ...

Άδειασε η Κρήτη από … μετανάστες! 700...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Αγυιά βρίσκονται περίπου 30...

Ταξική Ενότητα ξενοδοχοϋπαλλήλων- για...

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ν.ΧΑΝΙΩΝ ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέες ταυτότητες: Το e-παράβολο των 10 ευρώ, η έκπτωση για πολύτεκνους και τα «έξυπνα» ραντεβού

Η καταληκτική προθεσμία του Αυγούστου, η αυτόματη άντληση στοιχείων...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Φονική πλημμύρα Αγίας Πελαγίας: 18 πρόσωπα στο εδώλιο για τους δύο νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές

Πρόκειται για στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου και της Πολεοδομίας...

Συνάντηση Μ. Χνάρη με τους Συντονιστές των Κέντρων Υγείας ν. Ρεθύμνου

Ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μανόλης...