Χανιά: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 35 κιλά κάνναβης

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου σχετικά με ύπαρξη χώρου απόκρυψης (καβάτζα) ναρκωτικών προερχόμενα από καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, χθες (11.09.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Κισσάμου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, υπόγειος υπαίθριος χώρος επιμελώς καλυμμένος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βαρέλια τα οποία περιείχαν ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 35,5 κιλών. Επιπλέον κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και υλικά για τη συσκευασία της κάνναβης.

Ποσότητα κάνναβης και λοιπά πειστήρια περισυνελέγησαν από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων του Υπουργείου...

Δήμος Πλατανια : Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης...

Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης Βουβών σε “Δημοτικό Άλσος Αντώνη...

Χανιά:Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων του Υπουργείου...

Δήμος Πλατανια : Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης...

Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης Βουβών σε “Δημοτικό Άλσος Αντώνη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του...