Χανιά:“Καθαροί” οι υπάλλοιλοι της ΔΕΥΑΧ – Αρνητικά όλα τα τεστ – Πότε θα λειτουργήσει η υπηρεσία

Καλά νέα! Αρνητικά αποδείχθηκαν όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην Επιχείρηση

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΧ, η οποία παράλληλα ενημερώνει ότι η Υπηρεσία θα είναι και πάλι ανοιχτή για το κοινό, από αύριο Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων που διενεργήθηκαν σε όλους τους απασχολούμενούς της προκειμένου να προληφθεί η μετάδοση του ιού COVID-19, σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ. , είναι αρνητικά.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προέβη παράλληλα και σε απολύμανση όλων των εγκαταστάσεών της.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. , εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον επικεφαλής κ. Στέφανο Ντουκάκη και το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ. στα Χανιά που με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, εργάστηκαν για τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων της Επιχείρησης.

Από αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επιστρέφει στην κανονική της λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται στις εγκαταστάσεις της”.https://www.kriti360.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.