Χανιά: Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου

Ημερομηνία:

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστές παραμένουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για την πορεία των καιρικών φαινομένων και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους συμπολίτες μας να μην προσεγγίζουν το παράκτιο μέτωπο, παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια, λόγω των δυνατών ανέμων, καθώς επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή σε κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κ.α.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart...

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Χανιά:«Απουσία Δημάρχου Πλατανιά λόγω συμμετοχής στο Ετήσιο...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart...

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Χανιά:«Απουσία Δημάρχου Πλατανιά λόγω συμμετοχής στο Ετήσιο...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα μηνύματα της κάλπης στις ΗΠΑ: Στροφή νέων και ισπανόφωνων ψηφοφόρων προς τους Δημοκρατικούς

Περίπου έξι στους δέκα Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον Τραμπ, ενώ...