Χανιά:Κλειστό, αύριο 6/02, το Δημοτικό Σχολείο Κατοχωρίου και το Νηπιαγωγείο Κεραμειών με απόφαση του Δημάρχου Χανίων

Ημερομηνία:

Σε επιφυλακή οι Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και Νηπιαγωγείου Κεραμειών, για αύριο 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή των Κεραμειών και δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.
Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ το Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων (Κύπρου και Θεσσαλονίκης 1), θα παραμείνει ανοιχτό όλο το 24ωρο, για τις επόμενες μέρες.
Τέλος, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στη Σπλάντζια και τη Νέα Χώρα, θα παραμείνουν ανοιχτά από τη Δευτέρα 06/02 έως και Τετάρτη 08/02, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, διαθέτοντας κλιματιζόμενες αίθουσες και ζεστά ροφήματα για όλους τους συμπολίτες μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων για τα 50 Χρόνια...

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ...

Διήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων για τα 50 Χρόνια...

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Εκδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Μπραχίμο 3 Μαΐου 2026.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στον Σταύρο Καλλέργη, διοργανώνει...

Την έλεγαν Ελευθερία

Η γυναικοκτονία είναι ένα έγκλημα που προετοιμάζεται σε βάθος...