Χανιά:Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας και Βράβευση Πρωτοετών Φοιτητών στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

O Δήμος Πλατανιά και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), συνδιοργανώνουν, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση, για την υποδοχή του νέου έτους, με την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Ιδρύματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, Πρόεδρο της ΟΑΚ, και την απονομή επαίνων και βραβείων, στους επιτυχόντες σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 και οι οποίοι κατάγονται από τον Δήμο Πλατανιά.
Η ΟΑΚ, όπως κάθε χρονιά, θα έχει τη χαρά να δεχθεί τους πολυπληθείς φίλους της και να εορτάσουν όλοι μαζί την προσφορά της στην τοπική κοινωνία, την Κρήτη, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και να ευχηθούν οι καινοτόμες ιδέες και δράσεις να συνεχίζονται και τις επόμενες πεντηκονταετίες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ακουστούν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Χαχλάκη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.