Χανια-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τμήμα του Β.Ο.ΑΚ.

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου Άμεσες ενέργειες για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο και υποδομές των περιοχών της Περιφέρειας Κρήτης που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2019-υποέργο: Επισκευή – Συντήρηση Ν.Ε.Ο.Δ. στα όρια του Νομού Χανίων (Κόμβος Μουρνιών, τμήμα 1ο και 2ο)¨.

Ειδικότερα:
1ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 07/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 12/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται από την έξοδο του κόμβου Σούδας- Αλ. Παπαναστασίου προς Λεωφόρο Σούδας και στη συνέχεια δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.
2ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 14/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 19/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Βαμβακόπουλου.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω των οδών, Λεωφόρος Μουρνιών – Αναγνώστου Γογονή – Λεωφόρος Καζαντζάκη – Ανισόπεδος Κόμβος Βαμβακοπούλου – Β.Ο.Α.Κ.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μετάλλαξη του Αιγαίου: Νέοι κάτοικοι, τουρισμός και αγροτιά που χάνεται

Αιγαίο: Όταν τα νησιά εγκαταλείπουν τις «ρίζες» τους. Η παραδοσιακή...

Στο μικροσκόπιο οι παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους

Οι πρόσφατες προειδοποιήσεις για παρενέργειες των αγωνιστών GLP-1 επαναφέρουν...

Λύση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ φέρνει ρύθμιση του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ευρωπαϊκό...