Χανια-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τμήμα του Β.Ο.ΑΚ.

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου Άμεσες ενέργειες για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο και υποδομές των περιοχών της Περιφέρειας Κρήτης που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2019-υποέργο: Επισκευή – Συντήρηση Ν.Ε.Ο.Δ. στα όρια του Νομού Χανίων (Κόμβος Μουρνιών, τμήμα 1ο και 2ο)¨.

Ειδικότερα:
1ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 07/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 12/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται από την έξοδο του κόμβου Σούδας- Αλ. Παπαναστασίου προς Λεωφόρο Σούδας και στη συνέχεια δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.
2ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 14/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 19/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Βαμβακόπουλου.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω των οδών, Λεωφόρος Μουρνιών – Αναγνώστου Γογονή – Λεωφόρος Καζαντζάκη – Ανισόπεδος Κόμβος Βαμβακοπούλου – Β.Ο.Α.Κ.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χελωνάκια Καρέττα σε δεξαμενή εστιατορίου στα Χανιά:...

Όλοι νιώθουμε ενθουσιασμό όταν συναντάμε από κοντά ένα άγριο...

Χανιά: Νεκρή 19χρονη οδηγός μηχανής στη Χαλέπα

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να έχασε τον έλεγχο του...

Χελωνάκια Καρέττα σε δεξαμενή εστιατορίου στα Χανιά:...

Όλοι νιώθουμε ενθουσιασμό όταν συναντάμε από κοντά ένα άγριο...

Χανιά: Νεκρή 19χρονη οδηγός μηχανής στη Χαλέπα

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να έχασε τον έλεγχο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την απώλεια του Σπύρου Χαλβατζή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, με βαθιά θλίψη, αποχαιρετά...

Αυλαία στο 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του Δήμου Ηρακλείου που προσέλκυσε χιλιάδες θεατές

Μάγεψε το κοινό συναυλία του βραβευμένου με Όσκαρ Ιταλού...

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΔΙΠ-ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Χρήστος Φλώρος

Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού...