Χανιά : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ισχύουσες την 30.10.2020 και κατά τις ώρες από 07.00 έως 16.00, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα την 30.10.2020, για τις ανάγκες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης και τοποθέτησης της προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 07:00 ώρα έως και την 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας, η κυκλοφορία των όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Πλατανιά έως και τον κόμβο Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους Πλατανιά, Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου).
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακοίνωση Δήμου Χανίων για την κοπή και...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος...

Ο Δήμος Πλατανιά ζητά άμεση ενίσχυση του...

Την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά ζητά με...

Ανακοίνωση Δήμου Χανίων για την κοπή και...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος...

Ο Δήμος Πλατανιά ζητά άμεση ενίσχυση του...

Την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά ζητά με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αρχή για ξέπλυμα: Ποινικές ευθύνες σε Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ – Δε δήλωσε 3 εκατ. ευρώ

Ποινικές ευθύνες σε Παναγόπουλο και Αννα Στρατινάκη για παραβάσεις...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Στις Βρυξέλλες το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Συνάντηση των κέντρων Europe Direct όλης της Ευρώπης

Στις Βρυξέλλες το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Συνάντηση των...