Χανιά:Λειτουργία ΚΕΠ και Οικονομικής Υπηρεσία στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά σας ενημερώνει ότι μετά από κρούσματα του κορωνοϊού COVID 19, που ανιχνεύθηκαν σε εργαζόμενους, στην Δ/νση ΚΕΠ και στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών στο Γεράνι,

Το Τμήμα ΚΕΠ στο Γεράνι θα εξυπηρετεί μόνο μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση ( τηλ.επικ/ας: 2821340041) έως και την Παρασκευή 26 Μαρτίου.
Η τηλεφωνική προσυνεννόηση είναι απαραίτητη, καθόσον για το διάστημα αυτό το Τμήμα θα στελεχώνεται από μια μόνο υπάλληλο.
Το Τμήμα Προϋπολογισμού & Εξόδων θα παραμείνει κλειστό έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες Υπηρεσίες του Δήμου στο Δημαρχείο στο Γεράνι, θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ (/τ.Β/13-3-2021) για τα μέτρα πρόληψης κατά του COVID 19 καθώς και μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, δηλαδή μόνο με τηλεφωνικά ραντεβού ( στα τηλ.επικ/ας:2821340014 &2821340017) και για επείγουσες περιπτώσεις με το αναγκαίο προσωπικό.

Επίσης ο Δήμος Πλατανιά προέβη σήμερα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της 7ης ΥΠΕ, σε δωρεάν τεστ ανίχνευσης του ιού COVID 19, όπου σε σύνολο 255 test, ανιχνεύθηκαν 7 θετικά.
Ο Δήμος Πλατανιά παρακαλεί τους Δημότες του, όπως τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας, προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης στην “Κοινότητα”, αλλά και για την προστασία της Υγείας όλων μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 17 Αυγούστου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 17 Αυγούστου...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο η φονική πυρκαγιά στη Σαλαμίνα

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις άλλες χώρες...