Χανιά:Με επιτυχία η εκδήλωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στη Γεωργιούπολη

Ημερομηνία:

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης από Γεωργιούπολη: «Οι πολίτες βλέπουν και συγκρίνουν»

Στα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην ομιλία του την Παρασκευή στη Γεωργιούπολη, ενώπιον πολλών φίλων και υποστηρικτών του:. «Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε ποιους εμπιστευόμαστε να μας οδηγήσουν στο να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και οι πολίτες μάς βλέπουν και μας συγκρίνουν. Ξέρουν ποιοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και αναγνωρίζουν σφάλματα και ελλείψεις και ποιοι τα έκαναν “πάντα όλα σωστά”.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η εγγύηση που χρειάζονται τώρα οι πολίτες τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Αυτή η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα μέσα από πρωτοφανείς συνθήκες τα τελευταία χρόνια. Αντιμετώπισε κρίσεις στα σύνορα, την πανδημία αλλά και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς να αμελεί το μεταρρυθμιστικό της έργο. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος για την αλλαγή όσων μας πληγώνουν από το χθες και ψήφος για όσα διεκδικούμε από το αύριο».
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για την πρωτιά στα Χανιά με όρους πολιτικού πολιτισμού, όπως αρμόζει στην παράδοση της παράταξης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:76ο Βενιζέλειο Αγώνα Δρόμου και Δρόμο της...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος...

Δήμος Χανίων:4o Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών...

Έως τις 20/04 οι αιτήσεις συμμετοχής Ο Δήμος Χανίων,...

Χανιά:76ο Βενιζέλειο Αγώνα Δρόμου και Δρόμο της...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος...

Δήμος Χανίων:4o Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών...

Έως τις 20/04 οι αιτήσεις συμμετοχής Ο Δήμος Χανίων,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί το φετινό Πάσχα θα είναι το ακριβότερο των τελευταίων ετών; Οι 3 βασικές αιτίες

Λίγες εβδομάδες πριν από την Ανάσταση, το παραδοσιακό πασχαλινό...

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...