Χανιά:Με επιτυχία η εκδήλωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στη Γεωργιούπολη

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης από Γεωργιούπολη: «Οι πολίτες βλέπουν και συγκρίνουν»

Στα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην ομιλία του την Παρασκευή στη Γεωργιούπολη, ενώπιον πολλών φίλων και υποστηρικτών του:. «Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε ποιους εμπιστευόμαστε να μας οδηγήσουν στο να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και οι πολίτες μάς βλέπουν και μας συγκρίνουν. Ξέρουν ποιοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και αναγνωρίζουν σφάλματα και ελλείψεις και ποιοι τα έκαναν “πάντα όλα σωστά”.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η εγγύηση που χρειάζονται τώρα οι πολίτες τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Αυτή η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα μέσα από πρωτοφανείς συνθήκες τα τελευταία χρόνια. Αντιμετώπισε κρίσεις στα σύνορα, την πανδημία αλλά και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς να αμελεί το μεταρρυθμιστικό της έργο. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος για την αλλαγή όσων μας πληγώνουν από το χθες και ψήφος για όσα διεκδικούμε από το αύριο».
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για την πρωτιά στα Χανιά με όρους πολιτικού πολιτισμού, όπως αρμόζει στην παράδοση της παράταξης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.