Χανιά:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι στο Πολύκεντρο του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου το 19ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χανίων του Νομού Χανίων στο Δήμο Πλατανιά, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πολύκεντρου Βουκολιών.
Το πρωτάθλημα αυτό διεξήχθη μετά από τρία χρόνια αποχής, λόγω πανδημίας και μετά από εννιά χρόνια σταθερής συνεργασίας με το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά, σε προγράμματα εκμάθησης Σκακιού σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, φέρνοντας κοντά στο άθλημα εκατοντάδες παιδιά.
Τη φετινή χρονιά συμμετείχαν περίπου 219 μικροί σκακιστές.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε “…είναι πολύ σημαντικό που εκατοντάδες παιδιά όχι μόνο στο Δήμο μας , αλλά και σε όλο το Νομό ασχολούνται με το Σκάκι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, μπορούν και δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο στην εκμάθηση του αγωνίσματος αλλά και στη διεξαγωγή σχολικών αγώνων…”
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και υπεύθυνη της διοργάνωσης, “… ευχαρίστησε του μικρούς σκακιστές, τους γονείς συνοδούς, τους προπονητές, τους υποστηρικτές την Περιφέρεια Κρήτης και την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων- ΣΑΜΑΡΙΑ, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που διέπει την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας…”
Ο Δήμος Πλατανια με το ΝΠΔΔ του Δήμου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πρόσφερε στους μικρούς σκακιστές του βιβλία για την καλύτερη και ευκολότερη εκμάθηση στο σκάκι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στο εργοτάξιο...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο...

Συνεχίζονται οι μεγάλες παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια του...

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει τις μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής πεζοδρομίων...

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στο εργοτάξιο...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο...

Συνεχίζονται οι μεγάλες παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια του...

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει τις μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής πεζοδρομίων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μια ανακάλυψη που σφράγισε τη μινωική ιστορία: Ο μυστηριώδης Δίσκος της Φαιστού

Βρέθηκε σαν σήμερα το 1908 στο υπόγειο του ανακτόρου. Ηράκλειο,...

ΗΠΑ: Εκτρέφουν δισεκατομμύρια μύγες και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός

Οι ΗΠΑ ανοίγουν (ξανά) εργοστάσιο παρασιτικών μυγών. Η κυβέρνηση των...

Πώς η Ελλάδα πέταξε στα «σκουπίδια» εκατοντάδες γιγαβατώρες από ΑΠΕ

Στο πρώτο πεντάμηνο του 2025 πετάξαμε στα… σκουπίδια περισσότερη...

Μπορεί το λευκό δέρμα να μην είναι πάντα επιθυμητό

Εφιαλτική χαρακτηρίζουν τη λεύκη οι ασθενείς – Νέες θεραπείες...