Χανιά: Μεγάλη ταλαιπωρία προκαλούν τα έργα στο Κουμ Καπί

Ημερομηνία:

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ συνεχίζεται στα Χανιά και, αν και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τα έργα έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί, τα συνεργεία τώρα έχουν μεταφερθεί στο Κουμ Καπί, όπου και διεξάγονται τώρα οι εργασίες.

Κάτοικοι των οδών Κύπρου και Δωδεκανήσου εκφράζουν στο zarpanews.gr έντονο εκνευρισμό, καθώς πλέον στερούνται τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους έξω από τα σπίτια τους και σε κάποιες περιπτώσεις και μέσα στα σπιτια τους, καθώς μπροστά σε εισόδους γκαράζ τώρα υπάρχει χαντάκι.

Είναι προφανές ότι το έργο δεν μπορεί να μην εκτελεστεί, ταυτόχρονα όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσει γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Άλλη μια παράμετρος είναι η κίνηση στην στους γύρω δρόμους μέχρι και την Αγορά, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο τις ώρες αιχμής. Οδηγοί που επικοινώνησαν με το zarpanews.gr τόνισαν ότι χρειάζεται ρύθμιση κυκλοφορίας με τροχονόμο, όπως είχε γίνει κάποιες μέρες στη διασταύρωση Κυδωνίας και Αποκορώνου, όταν εκτελούνταν τα έργα στην Κυδωνίας.

Θα ήταν σίγουρα μια βοήθεια ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων.|

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη βιώσιμο...

Παράσταση Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων στο Υπαίθριο...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη βιώσιμο...

Παράσταση Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων στο Υπαίθριο...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Market Pass: Στα σκαριά νέος κύκλος από το φθινόπωρο – Ποιοι εξετάζεται να λάβουν την ενίσχυση

Ο σχεδιασμός προβλέπει μηνιαία στήριξη από περίπου 40 ευρώ...

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...