Χανιά: Μεγάλη ταλαιπωρία προκαλούν τα έργα στο Κουμ Καπί

Ημερομηνία:

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ συνεχίζεται στα Χανιά και, αν και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τα έργα έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί, τα συνεργεία τώρα έχουν μεταφερθεί στο Κουμ Καπί, όπου και διεξάγονται τώρα οι εργασίες.

Κάτοικοι των οδών Κύπρου και Δωδεκανήσου εκφράζουν στο zarpanews.gr έντονο εκνευρισμό, καθώς πλέον στερούνται τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους έξω από τα σπίτια τους και σε κάποιες περιπτώσεις και μέσα στα σπιτια τους, καθώς μπροστά σε εισόδους γκαράζ τώρα υπάρχει χαντάκι.

Είναι προφανές ότι το έργο δεν μπορεί να μην εκτελεστεί, ταυτόχρονα όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσει γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Άλλη μια παράμετρος είναι η κίνηση στην στους γύρω δρόμους μέχρι και την Αγορά, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο τις ώρες αιχμής. Οδηγοί που επικοινώνησαν με το zarpanews.gr τόνισαν ότι χρειάζεται ρύθμιση κυκλοφορίας με τροχονόμο, όπως είχε γίνει κάποιες μέρες στη διασταύρωση Κυδωνίας και Αποκορώνου, όταν εκτελούνταν τα έργα στην Κυδωνίας.

Θα ήταν σίγουρα μια βοήθεια ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων.|

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Συνελήφθη 15χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι...

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 49χρονη μητέρα του,...

Θρίλερ στα Λευκά Όρη: Ώρες αγωνίας για...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές των...

Χανιά: Συνελήφθη 15χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι...

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 49χρονη μητέρα του,...

Θρίλερ στα Λευκά Όρη: Ώρες αγωνίας για...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής με τον υφυπουργό

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...