Χανιά: Μεγάλη ταλαιπωρία προκαλούν τα έργα στο Κουμ Καπί

Επιτάχυνση ζητούν κάτοικοι, ρύθμιση κυκλοφορίας θέλουν οι οδηγοί

Χανιά : Μεγάλη ταλαιπωρία προκαλούν τα έργα στο Κουμ Καπί

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ συνεχίζεται στα Χανιά και, αν και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τα έργα έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί, τα συνεργεία τώρα έχουν μεταφερθεί στο Κουμ Καπί, όπου και διεξάγονται τώρα οι εργασίες.

Κάτοικοι των οδών Κύπρου και Δωδεκανήσου εκφράζουν στο zarpanews.gr έντονο εκνευρισμό, καθώς πλέον στερούνται τη δυνατότητα να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους έξω από τα σπίτια τους και σε κάποιες περιπτώσεις και μέσα στα σπιτια τους, καθώς μπροστά σε εισόδους γκαράζ τώρα υπάρχει χαντάκι.

Είναι προφανές ότι το έργο δεν μπορεί να μην εκτελεστεί, ταυτόχρονα όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσει γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Άλλη μια παράμετρος είναι η κίνηση στην στους γύρω δρόμους μέχρι και την Αγορά, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο τις ώρες αιχμής. Οδηγοί που επικοινώνησαν με το zarpanews.gr τόνισαν ότι χρειάζεται ρύθμιση κυκλοφορίας με τροχονόμο, όπως είχε γίνει κάποιες μέρες στη διασταύρωση Κυδωνίας και Αποκορώνου, όταν εκτελούνταν τα έργα στην Κυδωνίας.

Θα ήταν σίγουρα μια βοήθεια ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων.|

Τα σχόλια είναι κλειστά.