Χανιά: Μία διαφορετική πρόταση για το “σουρωτήρι” της Δημοτικής Αγοράς!

Την πρότασή του μέσω του Parakritika.gr καταθέτει ένας Χανιώτης επαγγελματίας στο χώρο των μονώσεων, προκειμένου να σταματήσει να… στάζει η Δημοτική Αγορά, μέχρι να ξεκινήσουν -όποτε γινει αυτό- τα έργα για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου.

Ο κ. Παναγιώτης Παντελάκης επισημαίνει ότι… “Η εταιρία μας, η Μονωτική Κρήτης, μετά από πολύ σκέψη και μελέτη, καταθέτει δημόσια την πρότασή της για μόνωση και συντήρηση της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων , ώστε να προστατευτεί το κτίριο και τα καταστήματα από τη βροχή. Μπορούμε να επισκευάσουμε την οροφή του κτιρίου από μέταλλο και κεραμίδι, σε συνεννόηση με την Αρχαιολογία, άμεσα. Παράλληλα, θα δώσουμε εγγύηση 25 ετών καλής λειτουργίας της στεγάνωσης και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 100.000 ευρώ. Είμαστε στη διάθεση του Δήμου Χανίων και κάθε εμπλεκόμενου φορέα για να συζητήσουμε τα παραπάνω”.

Εύλογα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για προβολή της εν λόγω εταιρίας. Πέρα όμως από το δένδρο, υπάρχει και το δάσος… Μήπως λοιπόν να σκεφτούν οι αρμόδιοι να έρθουν σε επαφή -όχι υποχρεωτικά με τον κ. Παντελάκη- ώστε να βγει άμεσα ένας διαγωνισμός στον αέρα για τη μόνωση της Δημοτικής Αγοράς, μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες των 15 εκ. ευρώ; Εξάλλου, το οφείλουν -νομίζουμε- στους καταστηματάρχες της Αγοράς, τουλάχιστον για να λειτουργούν στοιχειωδώς όποτε έχει κακοκαιρία!

Η πρώτη αντίδραση πάντως του προέδρου των καταστηματαρχών, Παναγιώτη Κλειδαρά, μόλις του αναφέρθηκε από το Parakritika.gr ότι υπάρχει μία πρόταση που κατατίθεται δημόσια από Χανιώτη επιχειρηματία, κάθε άλλο παρά αρνητική ήταν!

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.