Χανιά:Νέα περιστατικά εξαπάτησης τοπικών επιχειρηματιών για δήθεν συναλλαγές με Αντιδήμαρχο

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου, προκειμένου να εξαπατήσουν συμπολίτες μας και τοπικούς επιχειρηματίες, αποσπώντας αγαθά ή χρηματικά ποσά για δήθεν εμπορικές συναλλαγές.

Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα λόγω των εορταστικών ημερών, επιτήδειοι επικοινωνούν με κρεοπωλεία του Δήμου Χανίων προσπαθώντας να εξαπατήσουν συμπολίτες μας επικαλούμενοι τα στοιχεία του κ. Αλόγλου.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό με την εμπλοκή αιρετού του Δήμου Χανίων και γι’ αυτό εφιστάται η προσοχή των επιχειρηματιών, οι οποίοι σε κάθε ανάλογη περίπτωση παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων για επιβεβαίωση της αλήθειας.

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία, βάσει συγκεκριμένων νόμιμων διαδικασιών, και όχι από τους αιρετούς και γι’ αυτό τον λόγο παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους.
Η υπόθεση έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απουσία Δημάρχου – Στο Ηράκλειο για την...

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, ο...

Δήμος Πλατανιά:«Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής μας...

Πρόγραμμα εορτασμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»...

Απουσία Δημάρχου – Στο Ηράκλειο για την...

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, ο...

Δήμος Πλατανιά:«Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής μας...

Πρόγραμμα εορτασμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημόσιο: 3.262 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Η προκήρυξη

Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) - Οι...

ΑΑΔΕ: Αύριο ενεργοποιείται το myDiesel – Πώς θα αγοράζουν οι αγρότες πετρέλαιο με απαλλαγή φόρου

Όλη η διαδικασία. Από αύριο, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, ξεκινά η...

Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο στην αντλία από 1ης Νοεμβρίου

Τέλος στην αναμονή για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου...