Χανιά: Νέα στοιχεία για τον ιερέα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία – Πώς εξαφάνισε την 75χρονη

Ημερομηνία:

Περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με τον ιερέα που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία μίας 75χρονης στα Χανιά.
Το φως της δημοσιότητας έχει δει μία υπόθεση που ξεκίνησε το 2022 στα Χανιά, κατά την οποία τα στοιχεία «δείχνουν» έναν ιερέα και τους συνεργάτες του υπεύθυνους για τη δολοφονία μίας 75χρονης.

Μετά την έρευνα που διεξήχθη, ασκήθηκαν διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του ιερέα του χωριού και ενός ζευγαριού Τσέχων.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη ηλικιωμένη φέρεται να παρασύρθηκε από το όχημα του ιερέα, ο οποίος, μαζί με το ζευγάρι των Τσέχων, φέρεται να εξαφάνισαν το πτώμα της.

Τι υποστηρίζει η τοπική κοινότητα για τον ιερέα
«Ο ιερέας εδώ είναι χρόνια, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Τι σχέση έχει η εξαφάνιση της γιαγιάς με τον ιερέα; Καμία σχέση», δήλωσε κάτοικος του χωριού, ενώ άλλοι τονίζουν τη φιλήσυχη φύση του ιερέα και την προσφορά του στην κοινότητα.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, εξέφρασε τη στήριξή του στον ιερέα και δήλωσε ότι αναμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πριν από την έκδοση οποιασδήποτε δημόσιας δήλωσης. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα οποία λέγονται τα έχει πράξει ο ίδιος», ανέφερε.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση
Όλα ξεκίνησαν στις 23 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν η 75χρονη, πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, ενώ πήγαινε να δει τον γιο της που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, εξαφανίστηκε.

Μάρτυρες από την περιοχή είχαν δει την 75χρονη να προχωράει στα στενά του χωριού και αυτό είχαν καταθέσει στις αρχές.

Ο εντοπισμός από τις πρώτες κιόλας ώρες κηλίδων αίματος σε σημείο από το οποίο όπως τόνιζαν μέλη της οικογένειάς της, σίγουρα θα περνούσε η 75χρονη πηγαίνοντας στο γιο της, είχαν από νωρίς οδηγήσει σε εκτιμήσεις περί τραυματισμού της και εξαφάνισής της από το δράστη ή τους δράστες, σύμφωνα με το Neakriti.gr.

Εκτός από τον ιερέα διώξεις για συνέργεια σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν ασκηθεί σε δύο τσεχικής υπηκοότητας άνδρες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δύο Τσέχους που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους, λίγο διάστημα μετά την εξαφάνιση της γυναίκας, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα στοιχεία που φαίνεται ότι συνθέτουν αυτό το σκηνικό, αφορούν στον ιερέα ως το άτομο που φέρεται να τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του την 75χρονη και αμέσως μετά εξαφάνισε τη σορό της. Η εμπλοκή των Τσέχων που πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτελούσαν εργασίες στο νεκροταφείο του χωριού, προς ώρας συνδέονται με την μορφή της συναυτουργίας στην ανθρωποκτονία της 75χρονης.

Παρά τις εξελίξεις στην υπόθεση, δύο χρόνια μετά, το πτώμα της γυναίκας δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία...

Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν χθες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, συμμετέχοντας...

5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων : Επίσημη τελετή...

22-28 Ιουνίου 2026 Κεντρικό θέμα: «Κόσμοι σε σύγκρουση» Επίσημη τελετή εγκαινίων,...

Χανιά:Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία...

Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν χθες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, συμμετέχοντας...

5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων : Επίσημη τελετή...

22-28 Ιουνίου 2026 Κεντρικό θέμα: «Κόσμοι σε σύγκρουση» Επίσημη τελετή εγκαινίων,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα σημαντική χρηματοδότηση στο ΙΤΕ από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

Χανιά:Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία «Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»

Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν χθες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, συμμετέχοντας...

Bloomberg: Πίσω από το ελληνικό success story – Η χώρα αναπτύσσεται, αλλά το χάσμα παραμένει

Παρά την εντυπωσιακή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, η πίεση...

Δικαίωση Βαγγέλη Μαρινάκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Το δικαστήριο καταδίκασε τις παράνομες δηλώσεις και πρακτικές της...